Dr. Mercola Black Garlic, fermentovaný česnek podrobený procesu dvojité přirozené fermentace. Obsah S-allyl cysteinu (SAC) ve fermentované formě je až 6-krát vyšší než v běžném česneku. SAC má vysokou antioxidační hodnotu. Máte vysoký krevní tlak nebo hladinu cholesterolu? Trápí vás Candida Albicans nebo Helicobacteria Pilori? Chcete podpořit imunitu organismu? Česnek účinně posiluje imunitu a má antivirální, antibakteriální a protiplísňové účinky. Čerstvý česnek obsahuje: - Hořčík - Vápník... Celý popis
Koupit za 630 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Dr. Mercola Fermentovaný černý česnek 60 kapslí
Doprava:
99 Kč
Skladem
630 Kč
Koupit za 630 Kč
Fermentovaný, černý česnek, 60 kapslí Dr. Mercola
Doprava:
99 Kč
Skladem
649 Kč
Koupit za 649 Kč
DR. MERCOLA Fermentovaný, černý česnek, 60 kapslí
Doprava:
72 Kč
Skladem
649 Kč
Koupit za 649 Kč
Dr. Mercola Fermentovaný černý česnek 60 kapslí
Doprava:
47 Kč
Skladem
649 Kč
Koupit za 649 Kč
FERMENTOVANÝ ČERNÝ ČESNEK 60 KAPSLÍ
Doprava:
75 Kč
Skladem
619 Kč
Koupit za 619 Kč
Popis
Dr. Mercola Black Garlic, fermentovaný česnek podrobený procesu dvojité přirozené fermentace. Obsah S-allyl cysteinu (SAC) ve fermentované formě je až 6-krát vyšší než v běžném česneku. SAC má vysokou antioxidační hodnotu.
Máte vysoký krevní tlak nebo hladinu cholesterolu? Trápí vás Candida Albicans nebo Helicobacteria Pilori? Chcete podpořit imunitu organismu?
Česnek účinně posiluje imunitu a má antivirální, antibakteriální a protiplísňové účinky.
Čerstvý česnek obsahuje:
- Hořčík
- Vápník
- Fosfor
- Selen
- Vitamíny B6 a C
Pokud česnek zkvasí do podoby černého fermentovaného česneku dojde k vytvoření dalších důležitých živin.
S-allyl cystein (SAC) je obsažen přirozeně v čerstvém česneku v množství 20-30 mcg/g. Obsah SAC ve fermentované formě je ale až 6-krát vyšší než v běžném čerstvém česneku. SAC má vysokou antioxidační hodnotu. Právě vysoká dávka SAC je klíčem výhod fermentované formy česneku.
Ve fermenotvané formě česneku získáte na 1 dávku 1,2 mg SAC.
Fermentovaný česnek pomáhá:
- udržovat krevní tlak a hladiny cholesterolu v normálním rozmezí
- podporovat zdravé imunitní funkce organismu
Bylo popsáno, že nestabilní sloučeniny syrového česneku se převedou na stabilní sloučeniny, jako je například S-allyl cystein (SAC), po fermentačním zpracování. U fermentované formy česneku bylo prokázáno (zdroj: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/), že má silnější antioxidační aktivitu než syrový česnek, a to in vitro a in vivo.
Výhody fermentovaného česneku
SAC vychytává volné radikály - včetně superoxidu, peroxidu vodíku, hydroxylu, peroxydusitanu i kyseliny chlorné a v neposlední řadě singletový kyslík
Indukuje aktivitu endogenních antioxidačních enzymů - například glutathionperoxidázy, chinon oxidoreduktázy a superoxiddismutázy
Inhibuje prooxidační enzymy - například oxid dusnatý a xantinoxidázu
Kardiolog Kurt A. Oster hovoří o arterosklerotických změnách, které se mohou projevit např. infarktem, právě z důvodu homogenizace mléka. Rozhodující roli v tom hraje enzym xantinoxidáza, který je přirozeně vázán v tukových částicích. Podle Ostera se homogenizací zvyšuje biologická dostupnost enzymu ve střevě, který dále přechází do krve.
Co se stane s esenciálními aminokyselinami v syrovém česneku během procesu fermentace?
Čerstvý česnek (na 100g) Fermentovaný česnek (na 100g) - zvýšené hodnoty v závorce
- Isoleucin 217 mg (371 mg)
- Leucin 308 mg (779 mg)
- Lysin 273 mg (385 mg)
- Methionin 76 mg (210 mg)
- Histidin 113 mg (287 mg)
- Fenylalanin 183 mg (461 mg)
- Tryptofan 66 mg (102 mg)
- Valin 291 mg (610 mg)
Výsledky se samozřejmě můžou měnit v závislosti na kvalitě surového česneku a správného fermentačního procesu.
Jaký potravinový doplněk obsahující fermentovaný česnek je pro vás nejlepší?
- musí obsahovat vysoce koncentrovanou hodnotu SAC (S-allyl cystein)
- musí procházet konzistentním procesem fermentace (zabezpečení adekvátního množství SAC na dávku)
- je podroben dvojité fermentaci (enzymatická a mikrobiální inkubace - využití přírodně se vyskytujících vnitřních bakterií
- lyofilizace - tento proces udržuje produkt stabilní (asi rok a půl) a konzistentní
- je micro-testován a analyzován na ORAC hodnoty
- certifikace Kosher a HALAL
SLOŽENÍ
Dávka : 2 kapsle
Počet dávek v balení : 30
Množství v dávce
% DDD
Prášek z fermentovaného česneku
800 mg
*
S-allyl cystein (SAC)
1,2 mg
*
*DDD nestanovena
Ostatní ingredience: hydroxypropyl metthyl celulóza, extrakt z rýže, oxid křemičitý
Doporučené dávkování: 1 kapsle 2x denně před jídlem (doporučuji zkusit také kolem tréninkových oken)
Dávek v balení: 30
Deklarovaný a testovaný obsah 1,2 mg S-allyl cysteinu na 2 kapsle! Toto je rovno cca 7mi stroužkům fermentovaného černého česneku!
Upozornění:
Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Produkt nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék a není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu. Účelem informací zde uvedených není zvýšení spotřeby a výdeje produktů. Nevybízíme vás k nevhodnému, nestřídmému nebo neopodstatněnému užívání produktů. Vždy si pečlivě prostudujte příbalový leták, účinné látky a použití produktů konzultujte s lékařem nebo lékárníkem.
Máte vysoký krevní tlak nebo hladinu cholesterolu? Trápí vás Candida Albicans nebo Helicobacteria Pilori? Chcete podpořit imunitu organismu?
Česnek účinně posiluje imunitu a má antivirální, antibakteriální a protiplísňové účinky.
Čerstvý česnek obsahuje:
- Hořčík
- Vápník
- Fosfor
- Selen
- Vitamíny B6 a C
Pokud česnek zkvasí do podoby černého fermentovaného česneku dojde k vytvoření dalších důležitých živin.
S-allyl cystein (SAC) je obsažen přirozeně v čerstvém česneku v množství 20-30 mcg/g. Obsah SAC ve fermentované formě je ale až 6-krát vyšší než v běžném čerstvém česneku. SAC má vysokou antioxidační hodnotu. Právě vysoká dávka SAC je klíčem výhod fermentované formy česneku.
Ve fermenotvané formě česneku získáte na 1 dávku 1,2 mg SAC.
Fermentovaný česnek pomáhá:
- udržovat krevní tlak a hladiny cholesterolu v normálním rozmezí
- podporovat zdravé imunitní funkce organismu
Bylo popsáno, že nestabilní sloučeniny syrového česneku se převedou na stabilní sloučeniny, jako je například S-allyl cystein (SAC), po fermentačním zpracování. U fermentované formy česneku bylo prokázáno (zdroj: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/), že má silnější antioxidační aktivitu než syrový česnek, a to in vitro a in vivo.
Výhody fermentovaného česneku
SAC vychytává volné radikály - včetně superoxidu, peroxidu vodíku, hydroxylu, peroxydusitanu i kyseliny chlorné a v neposlední řadě singletový kyslík
Indukuje aktivitu endogenních antioxidačních enzymů - například glutathionperoxidázy, chinon oxidoreduktázy a superoxiddismutázy
Inhibuje prooxidační enzymy - například oxid dusnatý a xantinoxidázu
Kardiolog Kurt A. Oster hovoří o arterosklerotických změnách, které se mohou projevit např. infarktem, právě z důvodu homogenizace mléka. Rozhodující roli v tom hraje enzym xantinoxidáza, který je přirozeně vázán v tukových částicích. Podle Ostera se homogenizací zvyšuje biologická dostupnost enzymu ve střevě, který dále přechází do krve.
Co se stane s esenciálními aminokyselinami v syrovém česneku během procesu fermentace?
Čerstvý česnek (na 100g) Fermentovaný česnek (na 100g) - zvýšené hodnoty v závorce
- Isoleucin 217 mg (371 mg)
- Leucin 308 mg (779 mg)
- Lysin 273 mg (385 mg)
- Methionin 76 mg (210 mg)
- Histidin 113 mg (287 mg)
- Fenylalanin 183 mg (461 mg)
- Tryptofan 66 mg (102 mg)
- Valin 291 mg (610 mg)
Výsledky se samozřejmě můžou měnit v závislosti na kvalitě surového česneku a správného fermentačního procesu.
Jaký potravinový doplněk obsahující fermentovaný česnek je pro vás nejlepší?
- musí obsahovat vysoce koncentrovanou hodnotu SAC (S-allyl cystein)
- musí procházet konzistentním procesem fermentace (zabezpečení adekvátního množství SAC na dávku)
- je podroben dvojité fermentaci (enzymatická a mikrobiální inkubace - využití přírodně se vyskytujících vnitřních bakterií
- lyofilizace - tento proces udržuje produkt stabilní (asi rok a půl) a konzistentní
- je micro-testován a analyzován na ORAC hodnoty
- certifikace Kosher a HALAL
SLOŽENÍ
Dávka : 2 kapsle
Počet dávek v balení : 30
Množství v dávce
% DDD
Prášek z fermentovaného česneku
800 mg
*
S-allyl cystein (SAC)
1,2 mg
*
*DDD nestanovena
Ostatní ingredience: hydroxypropyl metthyl celulóza, extrakt z rýže, oxid křemičitý
Doporučené dávkování: 1 kapsle 2x denně před jídlem (doporučuji zkusit také kolem tréninkových oken)
Dávek v balení: 30
Deklarovaný a testovaný obsah 1,2 mg S-allyl cysteinu na 2 kapsle! Toto je rovno cca 7mi stroužkům fermentovaného černého česneku!
Upozornění:
Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Produkt nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék a není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu. Účelem informací zde uvedených není zvýšení spotřeby a výdeje produktů. Nevybízíme vás k nevhodnému, nestřídmému nebo neopodstatněnému užívání produktů. Vždy si pečlivě prostudujte příbalový leták, účinné látky a použití produktů konzultujte s lékařem nebo lékárníkem.
Parametry
Výrobce | Dr. Mercola |
Značka | Dr. Mercola |
Množství | 60 tbl |