O produktu Želírovací cukr s přísadami na přípravu ovocných džemů a marmelád. Příprava a použití Příprava: 1. Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozemeleme. 2. Odvážíme 1000 g ovoce a dáme do většího hrnce. Přidáme Extra želírovací cukr a dobře promícháme. 3. Vše za stálého míchání přivedeme do varu a důkladně povaříme minimálně 5 minut. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených sklenic. 4. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem a otočíme dnem vzhůru asi... Celý popis
Koupit za 54 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Dr. Oetker Extra 2:1 želírovací cukr, 500 g
Doprava:
zdarma
Skladem
54 Kč
Koupit za 54 Kč
Dr Oetker želírovací cukr extra 21 500 g
Doprava:
zdarma
Skladem
50 Kč
Koupit za 50 Kč
Dr. Oetker Extra 2:1 želírovací cukr, 500 g
Doprava:
39 Kč
Skladem
50 Kč
Koupit za 50 Kč
Popis
O produktu
Želírovací cukr s přísadami na přípravu ovocných džemů a marmelád.
Příprava a použití
Příprava: 1. Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozemeleme. 2. Odvážíme 1000 g ovoce a dáme do většího hrnce. Přidáme Extra želírovací cukr a dobře promícháme. 3. Vše za stálého míchání přivedeme do varu a důkladně povaříme minimálně 5 minut. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených sklenic. 4. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut. Tip: Na talířek kápneme 1-2 lžičky horkého džemu. Pokud je džem po vychladnutí málo tuhý, vmícháme do něj 2 lžičky Kyseliny citrónové Dr.Oetker.
Země původu
Česká republika
Adresa dodavatele
Dr. Oetker, spol. s r.o., Americká 2335, Kladno, Tel.: 312 830 210 (centrála)
Složení
Cukr, Želírující látka (pektin), Regulátor kyselosti (kyselina citrónová), Konzervant (kyselina sorbová).
Skladování
Skladujte v suchu při teplotě 5-20°C.
Alergeny
Nejsou přítomny.
Želírovací cukr s přísadami na přípravu ovocných džemů a marmelád.
Příprava a použití
Příprava: 1. Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozemeleme. 2. Odvážíme 1000 g ovoce a dáme do většího hrnce. Přidáme Extra želírovací cukr a dobře promícháme. 3. Vše za stálého míchání přivedeme do varu a důkladně povaříme minimálně 5 minut. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených sklenic. 4. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut. Tip: Na talířek kápneme 1-2 lžičky horkého džemu. Pokud je džem po vychladnutí málo tuhý, vmícháme do něj 2 lžičky Kyseliny citrónové Dr.Oetker.
Země původu
Česká republika
Adresa dodavatele
Dr. Oetker, spol. s r.o., Americká 2335, Kladno, Tel.: 312 830 210 (centrála)
Složení
Cukr, Želírující látka (pektin), Regulátor kyselosti (kyselina citrónová), Konzervant (kyselina sorbová).
Skladování
Skladujte v suchu při teplotě 5-20°C.
Alergeny
Nejsou přítomny.
Parametry
Výrobce | Dr.Oetker |