Klasická směs koření pro zdobené cukrářské skořicové perníky nejen na vánoce Voňavá směs prvotřídního koření (skořice, hřebíček, koriandr, fenykl, anýz, nové koření, muškátový květ, muškátový ořech, badyán) pro přípravu vánočního pečiva, perníčků, medovníků, perníku i jako koření do povidel a jiných receptů. Perníčky: V míse utřeme 2 vejce, 140 g moučkového cukru a 100 g změklého másla. Přidáme 2 polévkové lžíce tekutého medu a 3-4 kávové lžičky Perníkového koření Dr. Oetker a krátce zamícháme.... Celý popis
Koupit za 21 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Dr. Oetker Perníkové koření (20 g)
Doprava:
60 Kč
Skladem
21 Kč
Koupit za 21 Kč
Dr. Oetker Perníkové koření 20g
Doprava:
69 Kč
Skladem
20 Kč
Koupit za 20 Kč
Dr. Oetker Perníkové koření 20g
Doprava:
zdarma
Skladem
19 Kč
Koupit za 19 Kč
Dr. Oetker Perníkové koření 20g
Doprava:
zdarma
Skladem
17 Kč
Koupit za 17 Kč
Popis
Klasická směs koření pro zdobené cukrářské skořicové perníky nejen na vánoce
Voňavá směs prvotřídního koření (skořice, hřebíček, koriandr, fenykl, anýz, nové koření, muškátový květ, muškátový ořech, badyán) pro přípravu vánočního pečiva, perníčků, medovníků, perníku i jako koření do povidel a jiných receptů.
Perníčky: V míse utřeme 2 vejce, 140 g moučkového cukru a 100 g změklého másla. Přidáme 2 polévkové lžíce tekutého medu a 3-4 kávové lžičky Perníkového koření Dr. Oetker a krátce zamícháme. Poté přidáme 400 g hladké mouky, 1 kávovou lžičku Jedlé sody Dr. Oetker a ručně vypracujeme hladké těsto. Necháme asi 30 minut v chladničce odpočinout. Na pomoučené pracovní ploše těsto vyválíme na silnější plát. Formičkami vykrajujeme různé tvary, které dáváme na plech vyložený papírem na pečení v dostatečné vzdálenosti od sebe.
Pečeme asi 8 minut v předehřáté troubě při 180 °C. Perníčky po vychladnutí ozdobíme.
Složení:
skořice, hřebíček, koriandr, fenykl, anýz, nové koření, muškátový květ, muškátový ořech, badyán. Může obsahovat stopy mléka, lupinové mouky a lepku.
Voňavá směs prvotřídního koření (skořice, hřebíček, koriandr, fenykl, anýz, nové koření, muškátový květ, muškátový ořech, badyán) pro přípravu vánočního pečiva, perníčků, medovníků, perníku i jako koření do povidel a jiných receptů.
Perníčky: V míse utřeme 2 vejce, 140 g moučkového cukru a 100 g změklého másla. Přidáme 2 polévkové lžíce tekutého medu a 3-4 kávové lžičky Perníkového koření Dr. Oetker a krátce zamícháme. Poté přidáme 400 g hladké mouky, 1 kávovou lžičku Jedlé sody Dr. Oetker a ručně vypracujeme hladké těsto. Necháme asi 30 minut v chladničce odpočinout. Na pomoučené pracovní ploše těsto vyválíme na silnější plát. Formičkami vykrajujeme různé tvary, které dáváme na plech vyložený papírem na pečení v dostatečné vzdálenosti od sebe.
Pečeme asi 8 minut v předehřáté troubě při 180 °C. Perníčky po vychladnutí ozdobíme.
Složení:
skořice, hřebíček, koriandr, fenykl, anýz, nové koření, muškátový květ, muškátový ořech, badyán. Může obsahovat stopy mléka, lupinové mouky a lepku.
Parametry
Výrobce | Dr. Oetker |
Hmotnost | 20 g |
Druh koření | perníkové |