Forma na bábovku Ø 22 cm DR.OETKER Bábovková forma Tradition Dr. Oetker o průměru 22 cm v černé barvě je vyrobena z tenkého ocelového plechu s nepřilnavou povrchovou úpravou. Ocel výborně rozvádí teplo, takže bábovka je ve výsledku vždy zcela a rovnoměrně propečená. Aby nedošlo k poškození formy, rozehřívejte troubu maximálně na 230 °C.Před pečením formu doporučujeme vymazat tukem, vysypat moukou a poté teprve vlít těsto. Aby se po upečení bábovka snadno vyklopila, je dobré po vyndání z trouby formu... Celý popis
Koupit za 440 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Forma na bábovku Dr. Oetker Tradition 22 cm
Doprava:
79 Kč
Skladem
440 Kč
Koupit za 440 Kč
Dr. Oetker Forma na bábovku Tradition 22 cm
Doprava:
59 Kč
Skladem
440 Kč
Koupit za 440 Kč
DR.OETKER TRADITION Forma na bábovku Ø 22 cm DR.OETKER 1441
Doprava:
29 Kč
Skladem
369 Kč
Koupit za 369 Kč
Popis
Forma na bábovku Ø 22 cm DR.OETKER
Bábovková forma Tradition Dr. Oetker o průměru 22 cm v černé barvě je vyrobena z tenkého ocelového plechu s nepřilnavou povrchovou úpravou. Ocel výborně rozvádí teplo, takže bábovka je ve výsledku vždy zcela a rovnoměrně propečená. Aby nedošlo k poškození formy, rozehřívejte troubu maximálně na 230 °C.Před pečením formu doporučujeme vymazat tukem, vysypat moukou a poté teprve vlít těsto. Aby se po upečení bábovka snadno vyklopila, je dobré po vyndání z trouby formu zchladit (např. mokrou utěrkou). Po použití bábovkovou formu Tradition snadno umyjete v ruce.
Parametry formy na bábovku Tradition Ø 22 cm: materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou
žáruvzdornost: do +230 °C
rozměr: Ø 22 x 10 cm
hmotnost: 330 g
barva: černá
údržba: ruční mytí
vyrobeno v Německu
Bábovková forma Tradition Dr. Oetker o průměru 22 cm v černé barvě je vyrobena z tenkého ocelového plechu s nepřilnavou povrchovou úpravou. Ocel výborně rozvádí teplo, takže bábovka je ve výsledku vždy zcela a rovnoměrně propečená. Aby nedošlo k poškození formy, rozehřívejte troubu maximálně na 230 °C.Před pečením formu doporučujeme vymazat tukem, vysypat moukou a poté teprve vlít těsto. Aby se po upečení bábovka snadno vyklopila, je dobré po vyndání z trouby formu zchladit (např. mokrou utěrkou). Po použití bábovkovou formu Tradition snadno umyjete v ruce.
Parametry formy na bábovku Tradition Ø 22 cm: materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou
žáruvzdornost: do +230 °C
rozměr: Ø 22 x 10 cm
hmotnost: 330 g
barva: černá
údržba: ruční mytí
vyrobeno v Německu
Parametry
Výrobce | Dr. Oetker |
Materiál | ocelové |
Barva | Černá |
Tvar | kulaté |
Určení | na bábovky |
Hloubka | 10 cm |
Průměr | 22 cm |