Jakou má chuť V její chuti dominuje hořkost, kterou získala tmavším pražením. Představte si na jazyku kousek hořké čokolády s lískovými oříšky. Kávu Brazil Minas Gerais doporučujeme kafařům, kteří mají rádi výrazné chutě s hořkým nádechem a obloukem se vyhýbají kyselým kávám. Odkud pochází Pochází z farem družstva COOMAP, které ve státě Minas Gerais v Brazílii sdružuje 670 pěstitelů. Družstvo se zapojuje do různých sociálních a environmentálních projektů. Podporuje například domov pro seniory São... Celý popis
Koupit za 125 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Jakou má chuť
V její chuti dominuje hořkost, kterou získala tmavším pražením. Představte si na jazyku kousek hořké čokolády s lískovými oříšky. Kávu Brazil Minas Gerais doporučujeme kafařům, kteří mají rádi výrazné chutě s hořkým nádechem a obloukem se vyhýbají kyselým kávám.
Odkud pochází
Pochází z farem družstva COOMAP, které ve státě Minas Gerais v Brazílii sdružuje 670 pěstitelů. Družstvo se zapojuje do různých sociálních a environmentálních projektů. Podporuje například domov pro seniory São Vicente de Paulo, který se stará o 65 klientů, nebo obstarává dodávku osiv a hnojiv do komunitní zeleninové zahrady. Zeleninu zde pěstují děti v rámci mimoškolních aktivit. Projekt má vzdělávací charakter, děti se učí respektu k životnímu prostředí a úctě k ostatním.
Jak na přípravu
Utrhněte horní část filtru podél nápisu "Open".
Nasaďte filtr s kávou na hrnek.
Postupně nalévejte horkou vodu (175 ml) až po okraj filtru.
Počkejte, až káva zcela překape do hrnku.
O kávě ve filtru
Namleli jsme pro vás 100% výběrovou Arabiku do praktického filtru a pečlivě zabalili tak, aby vydržela čerstvá až několik týdnů. Jednoduše si ji tak připravíte všude, kde je hrnek a horká voda. Káva ve filtru má své kořeny až v Japonsku, kde se zrodila v 90. letech jako cestovní verze oblíbeného dripperu.
Díky skladnému balení, jednoduché přípravě a skvělé chuti se stala oblíbeným kávovým parťákem doma i na cestách.
Jak je čerstvá a jak dlouho vydrží
Kávová zrnka pražíme každý týden v pražírně v Kostelci nad Labem. Před namletím kávu necháváme týden odpočinout, aby se rozvinula její vůně a chuť. Teprve pak kávu meleme a plníme do filtrů (10 g). Abyste si svou kávu vychutnali vždy voňavou a plnou chutí, mletí i plnění filtru kávou probíhá současně. Každý filtr s kávou balíme zvlášt do vzduchotěsného sáčku naplněného dusíkem, který kávu chrání před světlem, vlhkostí a zabraňuje jí v oxidaci, a tak garantujeme min. trvanlivost až 1 rok.
Informace o datu pražení a minimální trvanlivosti najdete dole v sekci Další informace.
V jakém dorazí balení
Vybrat si můžete ze 4 velikostí balení – 5, 20, 50 a 100 ks. Zatímco v 5 a 20ks balení posíláme sáčky s kávou ve filtru v elegantní krabičce, 50 a 100 ks kávy ve filtru vám dorazí v přepravní krabici bez vnějšího obalu. Proč to děláme takhle? 50 a 100 ks balení si většinou kupují lidé pro sebe. Pravidelně. Redukujeme tak množství obalu, který nepotřebují.
Potřebujete zaslat 50, nebo 100 ks v přepravní krabici navíc? Napište nám to do poznámky. Zabalíme ho tak, aby bylo chráněno před poškozením z přepravy a přepravních štítků.
V její chuti dominuje hořkost, kterou získala tmavším pražením. Představte si na jazyku kousek hořké čokolády s lískovými oříšky. Kávu Brazil Minas Gerais doporučujeme kafařům, kteří mají rádi výrazné chutě s hořkým nádechem a obloukem se vyhýbají kyselým kávám.
Odkud pochází
Pochází z farem družstva COOMAP, které ve státě Minas Gerais v Brazílii sdružuje 670 pěstitelů. Družstvo se zapojuje do různých sociálních a environmentálních projektů. Podporuje například domov pro seniory São Vicente de Paulo, který se stará o 65 klientů, nebo obstarává dodávku osiv a hnojiv do komunitní zeleninové zahrady. Zeleninu zde pěstují děti v rámci mimoškolních aktivit. Projekt má vzdělávací charakter, děti se učí respektu k životnímu prostředí a úctě k ostatním.
Jak na přípravu
Utrhněte horní část filtru podél nápisu "Open".
Nasaďte filtr s kávou na hrnek.
Postupně nalévejte horkou vodu (175 ml) až po okraj filtru.
Počkejte, až káva zcela překape do hrnku.
O kávě ve filtru
Namleli jsme pro vás 100% výběrovou Arabiku do praktického filtru a pečlivě zabalili tak, aby vydržela čerstvá až několik týdnů. Jednoduše si ji tak připravíte všude, kde je hrnek a horká voda. Káva ve filtru má své kořeny až v Japonsku, kde se zrodila v 90. letech jako cestovní verze oblíbeného dripperu.
Díky skladnému balení, jednoduché přípravě a skvělé chuti se stala oblíbeným kávovým parťákem doma i na cestách.
Jak je čerstvá a jak dlouho vydrží
Kávová zrnka pražíme každý týden v pražírně v Kostelci nad Labem. Před namletím kávu necháváme týden odpočinout, aby se rozvinula její vůně a chuť. Teprve pak kávu meleme a plníme do filtrů (10 g). Abyste si svou kávu vychutnali vždy voňavou a plnou chutí, mletí i plnění filtru kávou probíhá současně. Každý filtr s kávou balíme zvlášt do vzduchotěsného sáčku naplněného dusíkem, který kávu chrání před světlem, vlhkostí a zabraňuje jí v oxidaci, a tak garantujeme min. trvanlivost až 1 rok.
Informace o datu pražení a minimální trvanlivosti najdete dole v sekci Další informace.
V jakém dorazí balení
Vybrat si můžete ze 4 velikostí balení – 5, 20, 50 a 100 ks. Zatímco v 5 a 20ks balení posíláme sáčky s kávou ve filtru v elegantní krabičce, 50 a 100 ks kávy ve filtru vám dorazí v přepravní krabici bez vnějšího obalu. Proč to děláme takhle? 50 a 100 ks balení si většinou kupují lidé pro sebe. Pravidelně. Redukujeme tak množství obalu, který nepotřebují.
Potřebujete zaslat 50, nebo 100 ks v přepravní krabici navíc? Napište nám to do poznámky. Zabalíme ho tak, aby bylo chráněno před poškozením z přepravy a přepravních štítků.
Parametry
Výrobce | Drip it |
Hmotnost | 500 g |
Stupeň pražení | tmavá |
Země původu | Brazílie |
Odrůda | Yellow Bourbon |