Edmond Fallot Dijonská hořčice s bazalkou jemná 105g - sklo Výroba francouzské hořčice Edmond Fallot sahá až do roku 1840, kdy zakladatel této značky založil první mlýn na hořčici a oleje. Postupem času, v roce 1903 byl kvalitě jeho výrobků udělen diplom města Paříž, během Velké mezinárodní výstavy. Jeho dědici, dychtiví uchovat si tuto proslulost, pokračují v jeho stopách a věnují maximální pozornost kvalitě svých produktů a dbají na to, aby i nadále spojovali tradici s inovacemi. Nabízejí tak... Celý popis
Koupit za 60 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Edmond Fallot Dijonská hořčice s bazalkou jemná 105g - sklo
Výroba francouzské hořčice Edmond Fallot sahá až do roku 1840, kdy zakladatel této značky založil první mlýn na hořčici a oleje. Postupem času, v roce 1903 byl kvalitě jeho výrobků udělen diplom města Paříž, během Velké mezinárodní výstavy.
Jeho dědici, dychtiví uchovat si tuto proslulost, pokračují v jeho stopách a věnují maximální pozornost kvalitě svých produktů a dbají na to, aby i nadále spojovali tradici s inovacemi. Nabízejí tak spotřebitelům produkt, který má zaručené vlastnosti i původ.
Hořčice Edmond Fallot používají špičkoví kuchaři po celém světě.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak jako skvělý kuchař rád kombinuje různé příchutě, tak i vyváženosti a jemnosti hořčic Edmond Fallot je dosaženo použitím autentických surovin vysoké kvality z nejlepších zdrojů.
Hořčice Edmond Fallot nabízejí širokou škálu pikantních příchutí, které okoření nejrůznější omáčky a předkrmy, připravené za okamžik.
Vychutnejte si hořčice Edmond Fallot v kombinaci s bílým vínem, zeleným pepřem, vlašskými ořechy, provensálským kořením, estragonem, perníkem a medem, nebo bazalkou.
Na talíři nebo v omáčkách jsou tyto hořčice velmi atraktivní a chutné.
Dijonská hořčice vznikla v 18. století, kdy její tvůrci objevili, že když se do hnědých hořčičných semínek přidá hroznová šťáva a následná směs se poté mele na mlýnských kamenech, tak právě přidávání této šťávy zabraňuje tomu, aby se tato jemná pasta zahřívala. Tímto způsobem byla nakonec vytvořena vysoce kvalitní Dijonská horčice.
Dopřejte svým chuťovým buňkám autentickou bazalkovou dijonskou hořčici. Tento úžasný a ohromující vylepšovač jídel, vyrobený z nejlepších surovin, se stane nedílnou součástí vaší kuchyně. Tato mimořádně lahodná chuť koření, oceněná pro svou štiplavou, silnou a ostrou chuť, má aromatické, sladké a slané náznaky bazalky. Hladká a krémová struktura, funguje perfektně, když je spárována s vašimi oblíbenými salátovými nebo masovými pokrmy. Výborná je také na sendvičích.
Složení: Voda, hořčičné semínka, bílé víno (17%) (se siřičitany), ocet, bazalka, (původ španělko) (8%), sůl, bazalková mouka, antioxidant: disiřičitan draselný, kyselina: kyselina citronová, koření.
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 135kJ /557kcal,
tuky: 12g
-z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9g,
sacharidy: 1,5g,
-z toho cukry 1,4g,
bílkoviny: 6,8g,
sůl: 6,4 g.
Hmotnost: 105g
Vyrobeno ve Francii.
Výroba francouzské hořčice Edmond Fallot sahá až do roku 1840, kdy zakladatel této značky založil první mlýn na hořčici a oleje. Postupem času, v roce 1903 byl kvalitě jeho výrobků udělen diplom města Paříž, během Velké mezinárodní výstavy.
Jeho dědici, dychtiví uchovat si tuto proslulost, pokračují v jeho stopách a věnují maximální pozornost kvalitě svých produktů a dbají na to, aby i nadále spojovali tradici s inovacemi. Nabízejí tak spotřebitelům produkt, který má zaručené vlastnosti i původ.
Hořčice Edmond Fallot používají špičkoví kuchaři po celém světě.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak jako skvělý kuchař rád kombinuje různé příchutě, tak i vyváženosti a jemnosti hořčic Edmond Fallot je dosaženo použitím autentických surovin vysoké kvality z nejlepších zdrojů.
Hořčice Edmond Fallot nabízejí širokou škálu pikantních příchutí, které okoření nejrůznější omáčky a předkrmy, připravené za okamžik.
Vychutnejte si hořčice Edmond Fallot v kombinaci s bílým vínem, zeleným pepřem, vlašskými ořechy, provensálským kořením, estragonem, perníkem a medem, nebo bazalkou.
Na talíři nebo v omáčkách jsou tyto hořčice velmi atraktivní a chutné.
Dijonská hořčice vznikla v 18. století, kdy její tvůrci objevili, že když se do hnědých hořčičných semínek přidá hroznová šťáva a následná směs se poté mele na mlýnských kamenech, tak právě přidávání této šťávy zabraňuje tomu, aby se tato jemná pasta zahřívala. Tímto způsobem byla nakonec vytvořena vysoce kvalitní Dijonská horčice.
Dopřejte svým chuťovým buňkám autentickou bazalkovou dijonskou hořčici. Tento úžasný a ohromující vylepšovač jídel, vyrobený z nejlepších surovin, se stane nedílnou součástí vaší kuchyně. Tato mimořádně lahodná chuť koření, oceněná pro svou štiplavou, silnou a ostrou chuť, má aromatické, sladké a slané náznaky bazalky. Hladká a krémová struktura, funguje perfektně, když je spárována s vašimi oblíbenými salátovými nebo masovými pokrmy. Výborná je také na sendvičích.
Složení: Voda, hořčičné semínka, bílé víno (17%) (se siřičitany), ocet, bazalka, (původ španělko) (8%), sůl, bazalková mouka, antioxidant: disiřičitan draselný, kyselina: kyselina citronová, koření.
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 135kJ /557kcal,
tuky: 12g
-z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9g,
sacharidy: 1,5g,
-z toho cukry 1,4g,
bílkoviny: 6,8g,
sůl: 6,4 g.
Hmotnost: 105g
Vyrobeno ve Francii.
Parametry
Výrobce | Edmond |
Hmotnost | 210 g |