Burgundsko je zemí vinic a její vápencový terén s hustými lesy, z nichž se kdysi získávalo dřevěné uhlí, je bohatý na potaš, je tedy ideálním pro pěstování obzvláště silných a štiplavých hořčičných semen. Burgundská hořčice je vyrobená z osiva pěstovaného v Burgundsku a v kombinaci s burgundským vínem je skutečnou francouzskou tradicí. Výroba francouzské hořčice Edmond Fallot sahá až do roku 1840, kdy zakladatel této značky založil první mlýn na hořčici a oleje. Postupem času, v roce 1903 byl kvalitě... Celý popis

Koupit za 65 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Burgundsko je zemí vinic a její vápencový terén s hustými lesy, z nichž se kdysi získávalo dřevěné uhlí, je bohatý na potaš, je tedy ideálním pro pěstování obzvláště silných a štiplavých hořčičných semen.
Burgundská hořčice je vyrobená z osiva pěstovaného v Burgundsku a v kombinaci s burgundským vínem je skutečnou francouzskou tradicí.
Výroba francouzské hořčice Edmond Fallot sahá až do roku 1840, kdy zakladatel této značky založil první mlýn na hořčici a oleje. Postupem času, v roce 1903 byl kvalitě jeho výrobků udělen diplom města Paříž, během Velké mezinárodní výstavy.
Jeho dědici, dychtiví uchovat si tuto proslulost, pokračují v jeho stopách a věnují maximální pozornost kvalitě svých produktů a dbají na to, aby i nadále spojovali tradici s inovacemi. Nabízejí tak spotřebitelům produkt, který má zaručené vlastnosti i původ.
Hořčice Edmond Fallot používají špičkoví kuchaři po celém světě.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak jako skvělý kuchař rád kombinuje různé příchutě, tak i vyváženosti a jemnosti hořčic Edmond Fallot je dosaženo použitím autentických surovin vysoké kvality z nejlepších zdrojů.
Hořčice Edmond Fallot nabízejí širokou škálu pikantních příchutí, které okoření nejrůznější omáčky a předkrmy, připravené za okamžik.
Vychutnejte si hořčice Edmond Fallot v kombinaci s bílým vínem, zeleným pepřem, vlašskými ořechy, provensálským kořením, estragonem, perníkem a medem, nebo bazalkou.
Na talíři nebo v omáčkách jsou tyto hořčice velmi atraktivní a chutné.
Tato dijonská hořčice je pikantní a lehká a je skutečným potěšením z Francie. Ochucena bílým vínem, bude vždy skvělým doplňkem pro vaše maso a vinaigretty.
Složení: Voda, hořčičné semínko, bílé víno (16,7%) (se siřičitany), ocet, sůl, plevy z hořčičných semínek, cukr, koření.
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 149kJ / 619kcal,
tuky: 11g
-z toho nasycené mastné kyseliny: 0,8g,
sacharidy:3,6g,
-z toho cukry 2,1g,
bílkoviny: 7,2g,
sůl: 5,9g.
Hmotnost: 105g
Vyrobeno ve Francii.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Edmond