El Fuego Kiona

0 %
(0 hodnocení)

Offset Smoker El Fuego - Kiona - gril s udírnou (lokomotiva) - dokonalé Americké barbecue   komplet grilu s udírnou obsahuje: - Ocelový gril - Oddělené  topeniště - Oddělená komora (sloupec) pro klasické teplé uzení - Nastavitelný komín pro přesnou regulaci kouře - 2 teploměry pro dokonalé výsledky grilování - Smaltované rošty, v hlavní komoře ze zesílené oceli - Přední police - Kolečka pro snadnou přepravu   Specifikace grilu s udírnou - Rozměry celého složeného grilu: cca 211 x 173... Celý popis

Koupit za 24 999 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Offset Smoker El Fuego - Kiona - gril s udírnou (lokomotiva) - dokonalé Americké barbecue

 

komplet grilu s udírnou obsahuje:

- Ocelový gril

- Oddělené  topeniště

- Oddělená komora (sloupec) pro klasické teplé uzení

- Nastavitelný komín pro přesnou regulaci kouře

- 2 teploměry pro dokonalé výsledky grilování

- Smaltované rošty, v hlavní komoře ze zesílené oceli

- Přední police

- Kolečka pro snadnou přepravu

 

Specifikace grilu s udírnou

- Rozměry celého složeného grilu: cca 211 x 173 x 70 cm

- Varná plocha: cca 43 x 39 cm + 98 x 44 cm + Ø 42,5 (x4) cm

- Pracovní výška: cca 86 cm

- Materiál (tloušťka): ocel (cca 2,5 mm)

- Hmotnost: cca 104 kg netto/ 118 kg btto

- Rozměry balení: 2 bedny na europaletě (120*80 cm) cca 108,5 x 51,5 x 50,5 cm

Gril je dopravován na paletě

 

Proč se vyplatí zvolit náš gril s udírnou?

Zde platí především low and slow. Tedy nízké teploty a pomalu. 

Gril Kiona od Německé značky El Fuego  je vyroben podle klasických amerických offset smokerů, tedy něco mezi udírnou, troubou a grilem. Topí se dřevem a maso se častečně peče a částečně udí při nižších teplotách, než klasické grilování na žhavých uhlících, kde teploty stoupají hodně vysoko. Připravit si pečená žebra, roastbeef, pastrami, krkovici v celku, nebo plecko na trhané maso je zde snadný úkol. Kdo jednou ochutná, nebude chtít jinak!

Zvláštní pozornost je věnována uzeným potravinám s kouřovým aroma. Čím déle zůstává jídlo na grilu, tím intenzivnější je kouřové aroma. Aroma lze navíc ještě zvýraznit přidáním různých druhů dřeva do ohně, například třešňového. Existuje tedy nespočet způsobů, jak dosáhnout individuální chuti nebo jednoduše najít rozmanitost ve vůni!

Kionu si prostě zamilujete.

 

 

 

Ještě to není ono? Mrkněte na všechny naše udírny nebo grily zde. Zaručeně si vyberete.

 

Další příslušenství k našemu grilu s udírnou najdete v kategorii příslušenství k udírně nebo v kategorii doplňky ke grilům.

A zde také naši prvotřídní dřevní štěpku.

 

 

 

 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce EL Fuego