El Fuego Minnesota

0 %
(0 hodnocení)

Offset Smoker El Fuego - Minnesota - Gril s udírnou - dokonalé Americké barbecue   komplet grilu s udírnou obsahuje: - Ocelový gril - Oddělené topeniště - Dva poklopy pro oddělenou kontrolu grilovaných potravin a minimální teplotní ztráty - Nastavitelný komín pro přesnou regulaci kouře - 2 teploměry pro dokonalé výsledky grilování - Smaltované rošty - Rošty na 2 výškových úrovních - připravíte různé pokrmy - Přední police a spodní police - Kolečka pro snadnou přepravu   Specifikace... Celý popis

Koupit za 24 999 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Offset Smoker El Fuego - Minnesota - Gril s udírnou - dokonalé Americké barbecue

 

komplet grilu s udírnou obsahuje:

- Ocelový gril

- Oddělené topeniště

- Dva poklopy pro oddělenou kontrolu grilovaných potravin a minimální teplotní ztráty

- Nastavitelný komín pro přesnou regulaci kouře

- 2 teploměry pro dokonalé výsledky grilování

- Smaltované rošty

- Rošty na 2 výškových úrovních - připravíte různé pokrmy

- Přední police a spodní police

- Kolečka pro snadnou přepravu

 

Specifikace grilu s udírnou

- Rozměry celého složeného grilu: cca 184 x 153 x 88 cm

- Grilovací plocha: cca 99 x 49 cm (vertikálně rozdělená na tři části)

- Pracovní výška: cca 91 cm

- Ohniště: cca 44 x 44 cm

- Přední police: cca 85 x 30 cm

- Spodní police: cca 89 x 29 cm

- Materiál: práškově lakovaná ocel

- Hmotnost: cca 153 kg

 

Gril je dopravován na paletě

 

Proč se vyplatí zvolit náš gril s udírnou?

Zde platí především low and slow. Tedy nízké teploty a pomalu. 

Gril Minnesota od Německé značky El Fuego  je vyroben podle klasických amerických offset smokerů, tedy něco mezi udírnou, troubou a grilem. Topí se dřevem a maso se částečně peče a částečně udí při nižších teplotách, než klasické grilování na žhavých uhlících, kde teploty stoupají hodně vysoko. Připravit si pečená žebra, roastbeef, pastrami, krkovici v celku, nebo plecko na trhané maso je zde snadný úkol. Kdo jednou ochutná, nebude chtít jinak!

Zvláštní pozornost je věnována uzeným potravinám s kouřovým aroma. Čím déle zůstává jídlo na grilu, tím intenzivnější je kouřové aroma. Aroma lze navíc ještě zvýraznit přidáním různých druhů dřeva do ohně, například třešňového. Existuje tedy nespočet způsobů, jak dosáhnout individuální chuti nebo jednoduše najít rozmanitost ve vůni!

Minnesotu si prostě zamilujete.

 

 

Ještě to není ono? Mrkněte na všechny naše udírny nebo grily zde. Zaručeně si vyberete.

 

Další příslušenství k našemu grilu s udírnou najdete v kategorii příslušenství k udírně nebo v kategorii doplňky ke grilům.

A zde také naši prvotřídní dřevní štěpku.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce EL Fuego