PRO PLAN Dog ADULT Small & Mini Sensitive Skin Salmon 3 kg

Běžná cena
512,00 Kč s DPH/ks
Ušetříte
13,00 Kč s DPH
Naše cena s DPH
499,00 Kč/ks
166,32 Kč/kg
Dostupnost
Do vyprodání zásob

Varianty

Balení

Purina ProPlan Small & Mini Adult Sensitive Skin s OPTIDERMA® je krmivo s vysokým obsahem masa z lososa pro dospělé psy malých plemen s citlivou kůží (dospělá váha do 10 kg).

Základní informace

Výrobce
Proplan
Kód
PPPDASMS3000
Hmotnost
3 kg

Popis

Purina ProPlan Small & Mini Adult Sensitive Skin s OPTIDERMA® je krmivo s vysokým obsahem masa z lososa pro dospělé psy malých plemen s citlivou kůží (dospělá váha do 10 kg).

Pečujte o citlivou kůži a srst svého psa s krmivem PRO PLAN® Sensitive Skin, které je vědecky navrženo tak, aby pomáhalo udržovat kůži zdravou a srst lesklou.

Receptura Sensitive Skin
- Hlavní složka losos, vysoký podíl bílkovin.
- Pro zdravou kůži a lesklou srst.
- Vybrané zdroje bílkovin, složení bez pšenice.
- Podporuje zdraví kloubů.
- Vědecky ověřená výživa bez přidaných barviv.
- Složení, které pomáhá pečovat o zuby.

SLOŽENÍ
Losos* (20 %) (včetně hlavy, skeletu, masa)
Rýže* (18 %)
Sušené bílkoviny z lososa*
Moučka z kukuřičné bílkoviny*
Kukuřice*
Živočišné tuky
Sójová mouka*
Sušená řepná dužina*
Kukuřičný škrob
Minerální látky
Sušená rostlinná vláknina
Sójový olej
Kukuřičná krupice
Dochucovací masové výtažky
Kvasnice*
Sušená vejce*
Rybí tuk

*Zdroje bílkovin.

ANALÝZA
Protein: 30,0 %
Obsah tuku: 18,0 %
Obsah anorganických látek: 7,0 %
Hrubá vláknina: 2,5 %

NUTRIČNÍ ADITIVA m.j./kg:
Vit. A: 34 000;
Vit. D3: 950;
Vit. E: 550.

mg/kg:
Vit. C: 140;
Síran železnatý monohydrát: (Fe: 110);
jodičnan vápenatý bezvodý: (I: 1,8);
síran měďnatý pentahydrát: (Cu: 12);
síran manganatý monohydrát: (Mn: 43);
síran zinečnatý monohydrát: (Zn: 100);
Seleničitan sodný: (se: 0,032).

Technologické doplňkové látky mg/kg:
Tokoferolové extrakty z rostlinných olejů: 49.

Parametry

Parametry produktu  PRO PLAN Dog ADULT Small & Mini Sensitive Skin Salmon 3 kg

Balení
3 kg

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články