Cashew Cacao Clusters BIO Množství 250 g

Kód: V01.608-503
299 Kč
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
7.5.2024

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nechte se překvapit skvělou chutí! Kakaové boby hrají spolu s kešu oříšky úžasnou symfonii, lahodící nejen jazyku. Výborně se totiž doplňují také v obsahu blahodárných živin. Jsou výborným prostředkem, jak dodat tělu energii, dobrou náladu a jasnou mysl. 
Nepražené kousky kakaových bobů jsou zajímavým zdrojem živin, například železa, hořčíku, draslíku a fosforu. Kešu oříšky vedle lahodné chuti skrývají i mnoho cenných látek, pracujících pro blaho člověka.
My jsme obě pochoutky spojili dohromady a přisladili špetkou přírodního kokosového cukru. Vznikla tak pro vás jedinečná dobrůtka z přírody, umožňující zdravé mlsání s klidný srdcem.
Křupne na jazyku – pohladí po duši. S touto pochoutkou zaručeně nešlápnete vedle na návštěvách, večírcích, firemních akcích i oslavách. Sklidí úspěch také jako dárek. Jistě si ji zasloužíte i vy sami – jako chutnou a výživnou svačinku v práci, doma i na cestách.

vychutnejte si Cashew Cacao Clusters
Drcené kakaové boby s kešu v kokosovém cukru – naprosto delikátní křupavé potěšení! Neznáme lahodnější kombinaci přírodních ingrediencí, která by člověku lépe dodala energii a podpořila tělo i psychiku látkami prospěšnými zejména během stresu. A navíc tolik potěšila.Vyzkoušejte také! U každého, kdo tuto dobrotu poprvé ochutná, vyvolá naprostý WOW efekt. 
A rozhodně nejde o pochoutku, kterou byste si měli zakazovat. Ba naopak – toto mlsání vás zásobí mnoha cennými živinami. Při dodržení zásad pestré racionální stravy je Cashew Cacao Clusters vhodný zdroj kvalitní energie. 
Lahodná kombinace přírodních superfoods přispívá k obnově sil a pocitu blaha například v momentech fyzické únavy. Kešu oříšky, stejně jako kakaové boby, jsou přirozeným zdrojem minerálních látek a prospěšných tuků. Nepražené kakaové boby, právem nazývané „pokrm bohů“, představují výborný prostředek pro lehké „nakopnutí“, povzbuzení myšlení a povznesení nálady. Obsahují také množství antioxidantů se spoustou zdravotních benefitů. Kokosový cukr dodává směsi lehce sladkou chuť s benefitem nižšího glykemického indexu oproti běžnému rafinovanému cukru.

Příběh kakaa, které otevírá srdce
Již v dobách hluboce před naším letopočtem bylo „posvátné“ kakao jihoamerickými indiány používáno jako ceremoniální prostředek. Šamani užívali nepražené kakaové boby za účelem zažehnání negativity, otevření euforických stavů a propojení s energií vlastního středu – energií srdce. Optikou tradice východních náboženství (zejména hinduismu) bychom mohli říci, že tento „pokrm bohů“ má potenciál otevřít srdeční čakru. A to zejména díky množství účinných látek, kterými tato rostlina oplývá.


Tajemství přípravy této pochoutky
Kokosový cukr a mořská sůl se rozpustí ve vodě a zamíchají se dohromady společně s kešu oříšky a kakaovými zlomky. Vzniklá směs se rozetře na plechy a suší při nízké teplotě do 46 °C. 
Tento šetrný výrobní postup zajišťuje zachování maximálních výživových hodnot i skvělé chuti. Pochoutka je výborně křupavá, jedinečný chuťový efekt vytváří zejména vysoká kvalita surovin. 
Jak je to s kokosovým cukrem?
Kokosový cukr je skvělým přírodním sladidlem. Má jemnou chuť, podobnou medu z divoce rostoucích květin, nižší glykemický index než běžný rafinovaný cukr.Kokosový cukr se získává z nektaru tropických kokosových palmových květů v Indonésii. Po sesbírání se nektar uvaří. Tím se vytvoří karamel, který se poté rozdrtí na jemný krystal.

Další informace




Nutriční hodnoty


ve 100 g




Energetická hodnota


2281 kJ / 547 kcal




Tuky


37 g




    z toho nasycené


18 g




Sacharidy 


36 g




   z toho cukry


19 g




Vláknina


13 g




Bílkoviny


14 g




Sůl


0,64 g




Složení:  
bio kešu zlomky (40 %), bio kakaové zlomky (39 %), bio kokosový cukr, voda, mořská sůl
Certifikace: 
Veškeré suroviny jsou BIO certifikované, kromě soli. 
Alergeny:
obsahuje kešu ořechy.

Skladování:
Uchovávejte na suchém chladném a temném místě.
Upozo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: