Sada nožů Fiskars Functional Form 1057552

Sada nožů Fiskars Functional Form 1057552
  • Sada nožů Fiskars Functional Form 1057552
  • Sada nožů Fiskars Functional Form 1057552
  • Sada nožů Fiskars Functional Form 1057552
  • Sada nožů Fiskars Functional Form 1057552
  • Sada nožů Fiskars Functional Form 1057552
  • Sada nožů Fiskars Functional Form 1057552
  • Sada nožů Fiskars Functional Form 1057552
FISK-ZE-008-50

Historie ceny     Historie ceny
1 850 Kč
Sada nožů Fiskars...

Sada nožů Fiskars Functional Form 1057552

1 850 Kč
S DPH

Možnost vrácení zboží do 14 dnů.

 

Bezpečné nakupování poskytuje zákazníkům záruku, že splňujeme nejvyšší zásady bezpečného nakupování.

 

Vámi objednané zboží vysíláme do 24 hodin.

 

Zboží můžete vrátit do 14 dní od zakoupení bez udání důvodu a my Vám vrátíme peníze.

Bambusový blok s pěti noži Fiskars Functional Form 1057552

  • Bambusový blok nožů Fiskars Functional Form ™ obsahuje 5 nožů: velký kuchařský nůž, nůž na chléb a pečivo, nůž Santoku, nůž snídaňový a okrajovací nůž
  • Blok na nože je vyrobený z bambusu 100% certifikovaného FSC® a z plastu
  • Moderní a atraktivní blok obsahuje snadno přístupné štěrbiny s noži a lze ho umístit i pod nízko zavěšené kuchyňské skříňky
  • Čepele nožů jsou vyrobené z odolné japonské nerezové oceli
  • Ergonomické rukojeti s povrchem SoftGrip ™ mají hluboké chrániče prstů pro bezpečné a pohodlné držení
  • Velký kuchařský nůž má čepel dlouhou199 mm. Je ideální pro krájení masa, sekání zeleniny na drobno a krájení bylinek
  • Nůž na krájení chleba má čepel se zoubky dlouhou 213 mm a je ideální pro krájení pečiva s tvrdou kůrkou
  • Nůž Santoku se širokou čepelí dlouhou 160 mm je ideální pro přípravu masa, ryb a zeleniny
  • Nůž snídaňový má čepel se zoubky dlouhou 113 mm a je ideální ke krájení ovoce a zeleniny se slupkou, například rajčat
  • Okrajovací nůž má čepel dlouhou 110 mm a je ideální pro oloupávání a krájení ovoce a zeleniny
  • Nože lze mýt v myčce na nádobí
  • Tvrdost čepelí je HRC 52
  • Vysoký řezný výkon (testováno dle metodiky CATRA)
  • Navrženo ve Finsku
chat Komentáře (0)
(0)