Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit

Polévky

Polévky Název
0130075Kód:
9788090467514EAN:
978-80-904675-1-4ISBN:

APETIT

Výrobce:
IHNED k dodáníDostupnost:
349  / ksBěžně s DPH:
300  / ksCena s DPH:
Ušetříte: 49  / ks (14,0%)
Množství:
ks
Polévky

Popis: Polévky

Druhá kniha z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů.

První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků luxusních restaurací.

Pečlivě vybrané a redaktorkami Apetitu vyzkoušené recepty polévek je rozděleno do 7 kapitol: Jedinečné & zásadní, Z celého světa, Krémové & zeleninové, Husté & poctivé, Čiré & lehké, Studené & osvěžující, Vývary & zavářky.

V kapitole Jedinečné & zásadní najdete všechny klasické české polévky, které chutnají jako léto u babičky. Druhá kapitola obsahuje nejznámější světové polévky, které prostě musíte ochutnat – francouzskou cibulačku, ruský boršč, slovenskou kapustnicu, balkánskou čorbu, italskou minestrone... V sekci krémů si na své přijdou milovníci hladkých zeleninových polévek. Oddíl Husté & poctivé využijí ti, kteří hledají něco pořádného třeba k večeři; naopak kapitola Čirých & lehkých polévek je určena všem, co se chtějí rozehřát před hlavním chodem. A studené ovocné a zeleninové polévky osvěží v parném létě. Poslední kapitola obsahuje návod na ten nejlepší hovězí a kuřecí vývar krok za krokem se spoustou praktických rad a tipů. Najdete v ní klasické i polozapomenuté recepty na nudle, noky, knedlíčky, krutony a další dobroty, které si do polévek můžete přidávat.

Další produkty
splňující následující kritéria
Edice: APETIT
stránek: 2
1

Recepty z hovězího masa
 

Recepty z hovězího masa

Pavla Michňová; Luboš Bárta
VPK, edice Apetit
Kniha, čeština, 62 stran
To nejlepší z hovězí
0043186Kód:
IHNED k dodáníDostupnost:
s DPH: 56 

ks
Recepty z vepřového masa
 

Recepty z vepřového masa

Pavla Michňová; Luboš Bárta
Polévky, kotlety, krkovička, řízky, plec, mleté maso, zabíjačkové hody, guláše,
VPK 2004, edice Apetit
Kniha, čeština, 62 stran
0043187Kód:
IHNED k dodáníDostupnost:
s DPH: 59 

ks
Francouzská kuchařka
 

Francouzská kuchařka

Jana Zachová
Polévky, předkrmy, zelenina, jídla s masem, ryby, drůbež, sýry
VPK, edice Apetit
Kniha, čeština, 62 stran
0032859Kód:
IHNED k dodáníDostupnost:
s DPH: 52 

ks
Italská kuchyně
 

Italská kuchyně

R. Rosetti
VPK, edice Apetit
Kniha, čeština, 62 stran
0032861Kód:
IHNED k dodáníDostupnost:
s DPH: 52 

ks
Rýže
 

Rýže

APETIT 2015, edice Apetit
Kniha, čeština, 164 stran
0184919Kód:
IHNED k dodáníDostupnost:
s DPH: 343 

ks
Bylinky
 

Bylinky

APETIT 2015, edice Apetit
Kniha, čeština, 168 stran
0188829Kód:
IHNED k dodáníDostupnost:
s DPH: 283 

ks
stránek: 2
1


KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
Provozovatel: Linek, s.r.o., Knihkupectví Chrpa, gen. Fr. Moravce 58, 286 01, Čáslav, telefon: 327314177, knihkupectvichrpa@gmail.com

JavaScript musí být povolen