GRIZLY Mouka špaldová celozrnná 2000 g Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky - mouka Složení: Špalda jemně mletá 100% Země původu: ČR Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu) Vlastnosti a výhody: Špaldová mouka se vyrábí z pradávné odrůdy nešlechtěné pšenice známé jako špalda, která byla součástí lidského jídelníčku již tisíce let. Použití: Ze... Celý popis
Koupit za 89 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
GRIZLY Mouka špaldová celozrnná 2000 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
89 Kč
Koupit za 89 Kč
GRIZLY Mouka špaldová celozrnná 2000 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
87 Kč
Koupit za 87 Kč
GRIZLY Mouka špaldová celozrnná 2000 g
Doprava:
39 Kč
Skladem
89 Kč
Koupit za 89 Kč
GRIZLY Mouka špaldová celozrnná 2000 g
Doprava:
39 Kč
Skladem
89 Kč
Koupit za 89 Kč
Popis
GRIZLY Mouka špaldová celozrnná 2000 g
Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky - mouka
Složení: Špalda jemně mletá 100%
Země původu: ČR
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Vlastnosti a výhody: Špaldová mouka se vyrábí z pradávné odrůdy nešlechtěné pšenice známé jako špalda, která byla součástí lidského jídelníčku již tisíce let.
Použití: Ze špaldové mouky můžete upéct vaše oblíbené slané i sladké pokrmy. Hodí se do pečiva, ale i palačinek, buchet, koláčů, muffinů či na korpus dortů. Špaldovou moukou lze pšeničná zcela nahradit, avšak pro začátek doporučujeme smíchat tyto dvě mouky v poměru 1:3. Špaldová mouka má výraznější chuť než klasická pšeničná a těsto je o něco tužší a tmavější. Výborně poslouží také jako zahušťovaldo do polévek nebo na výrobu kaší.
Zajímavé recepty a nápady na pečení také naleznete v našem magazínu.
Špaldová mouka má jemnou oříškovou chuť a vůni a krémovou barvu.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota:
1536 kJ / 367 kcal
Tuky:
1,67 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0 g
Sacharidy:
73,3 g
z toho cukry:
0 g
Bílkoviny:
16,7 g
Vláknina:
13,3 g
Sůl:
0 g
Alergeny: Korýši, Vejce, Ryby, Arašídy, Sója, Mléko, Skořápkové plody, Celer, Hořčice, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši
Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky - mouka
Složení: Špalda jemně mletá 100%
Země původu: ČR
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Vlastnosti a výhody: Špaldová mouka se vyrábí z pradávné odrůdy nešlechtěné pšenice známé jako špalda, která byla součástí lidského jídelníčku již tisíce let.
Použití: Ze špaldové mouky můžete upéct vaše oblíbené slané i sladké pokrmy. Hodí se do pečiva, ale i palačinek, buchet, koláčů, muffinů či na korpus dortů. Špaldovou moukou lze pšeničná zcela nahradit, avšak pro začátek doporučujeme smíchat tyto dvě mouky v poměru 1:3. Špaldová mouka má výraznější chuť než klasická pšeničná a těsto je o něco tužší a tmavější. Výborně poslouží také jako zahušťovaldo do polévek nebo na výrobu kaší.
Zajímavé recepty a nápady na pečení také naleznete v našem magazínu.
Špaldová mouka má jemnou oříškovou chuť a vůni a krémovou barvu.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota:
1536 kJ / 367 kcal
Tuky:
1,67 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0 g
Sacharidy:
73,3 g
z toho cukry:
0 g
Bílkoviny:
16,7 g
Vláknina:
13,3 g
Sůl:
0 g
Alergeny: Korýši, Vejce, Ryby, Arašídy, Sója, Mléko, Skořápkové plody, Celer, Hořčice, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši
Parametry
Výrobce | Grizly |
Množství | 2000 g |
Druh | špaldové |
Celozrnné | ano |