GRIZLY Vločky ovesné jemné BIO 1000 g Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky - vločky Složení: 100% BIO* ovesné vločky jemné *BIO - CZ-BIO-001 produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Země původu: Zemědělská produkce EU Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu) Vlastnosti a výhody: Ovesné vločky vznikají lisováním ovesného zrna. Jsou... Celý popis
Koupit za 57 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Grizly Vločky ovesné jemné 1000 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
Grizly Vločky ovesné jemné 1000 g
Doprava:
39 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
GRIZLY Vločky ovesné jemné 1000 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
57 Kč
Koupit za 57 Kč
Popis
GRIZLY Vločky ovesné jemné BIO 1000 g
Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky - vločky
Složení: 100% BIO* ovesné vločky jemné
*BIO - CZ-BIO-001 produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Země původu: Zemědělská produkce EU
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Vlastnosti a výhody: Ovesné vločky vznikají lisováním ovesného zrna. Jsou bohatým zdrojem komplexních sacharidů, ale také vlákniny, která přispívá k správnému trávení a pomáhá regulovat hladinu cukru v krvi. Dále obsahují cenné vitaminy především skupiny B a E a minerální látky jako je hořčík, draslík, železo a fosfor. Konzumace ovesných vloček má vliv na správné fungování nervové soustavy, oběhového systému a ovlivňuje také zdraví kostí a zubů.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Použití: Vločky jsou ideálním základem zdravé a vyvážené snídaně, skvěle poslouží také jako příloha, přísada do polévky, dokonce i jako hlavní chod. Vynikají svou rychlou a snadnou přípravou. Dají se přidávat do jogurtu, na výrobu domácích kaší, müsli nebo granoly. Skvělé jsou také dezerty a ovocné koláče z vloček. Můžete je však ochutit i bylinkami, olivovým olejem nebo sýrem, přidat je do sekané či karbanátků. Dá se s nimi zkrátka vykouzlit mnoho zdravých a chutných pokrmů.
Více informací o vločkách a jejich vlastnostech si můžete přečíst v našem medvědím blogu. Zajímavé recepty a nápady také naleznete v našem magazínu.
Ovesné vločky jsou nejznámější a nejuniverzálnější typ vloček, se kterým připravíte mnoho zdravých pochoutek. Mají světlehnědou barvu a výraznou oříškovou vůni a chuť. Vynikají lehkou stravitelností a bohatostí na živiny. Tyto jemné vločky si můžete vychutnat v biokvalitě.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota:
1 566 kJ / 372 kcal
Tuky:
7 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
1,3 g
Sacharidy:
59 g
z toho cukry:
1,1 g
Bílkoviny:
13 g
Sůl:
0,1 g
Alergeny: Korýši, Vejce, Ryby, Arašídy, Sója, Mléko, Skořápkové plody, Celer, Hořčice, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši
Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky - vločky
Složení: 100% BIO* ovesné vločky jemné
*BIO - CZ-BIO-001 produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Země původu: Zemědělská produkce EU
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Vlastnosti a výhody: Ovesné vločky vznikají lisováním ovesného zrna. Jsou bohatým zdrojem komplexních sacharidů, ale také vlákniny, která přispívá k správnému trávení a pomáhá regulovat hladinu cukru v krvi. Dále obsahují cenné vitaminy především skupiny B a E a minerální látky jako je hořčík, draslík, železo a fosfor. Konzumace ovesných vloček má vliv na správné fungování nervové soustavy, oběhového systému a ovlivňuje také zdraví kostí a zubů.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Použití: Vločky jsou ideálním základem zdravé a vyvážené snídaně, skvěle poslouží také jako příloha, přísada do polévky, dokonce i jako hlavní chod. Vynikají svou rychlou a snadnou přípravou. Dají se přidávat do jogurtu, na výrobu domácích kaší, müsli nebo granoly. Skvělé jsou také dezerty a ovocné koláče z vloček. Můžete je však ochutit i bylinkami, olivovým olejem nebo sýrem, přidat je do sekané či karbanátků. Dá se s nimi zkrátka vykouzlit mnoho zdravých a chutných pokrmů.
Více informací o vločkách a jejich vlastnostech si můžete přečíst v našem medvědím blogu. Zajímavé recepty a nápady také naleznete v našem magazínu.
Ovesné vločky jsou nejznámější a nejuniverzálnější typ vloček, se kterým připravíte mnoho zdravých pochoutek. Mají světlehnědou barvu a výraznou oříškovou vůni a chuť. Vynikají lehkou stravitelností a bohatostí na živiny. Tyto jemné vločky si můžete vychutnat v biokvalitě.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota:
1 566 kJ / 372 kcal
Tuky:
7 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
1,3 g
Sacharidy:
59 g
z toho cukry:
1,1 g
Bílkoviny:
13 g
Sůl:
0,1 g
Alergeny: Korýši, Vejce, Ryby, Arašídy, Sója, Mléko, Skořápkové plody, Celer, Hořčice, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši
Parametry
Výrobce | Grizly |
Hmotnost | 1000 g |