Bezlepková ovesná mouka má vysoký obsah vlákniny a skvěle se hodí na pečení i zahušťování omáček Bezlepková ovesná mouka by neměla v kuchyni chybět celiakům, lidem, kteří mají problém s trávením lepku, nebo každému, kdo se mu z jakéhokoliv důvodu vyhýbá. Je vyrobena namletím bezlepkových ovesných vloček. Díky tomu má svou specifickou chuť i vůni, která skvěle obohatí všechny vaše pokrmy. Oves navíc zajistí i vysoký obsah vlákniny, která je důležitá pro zdravé trávení. Tato mouka neobsahuje cukr,... Celý popis
Koupit za 49 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
GymBeam Bezlepková ovesná mouka 500 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
49 Kč
Koupit za 49 Kč
Bezlepková ovesná mouka - Gymbeam Balení (g): 500 g
Doprava:
78 Kč
49 Kč
Koupit za 49 Kč
GymBeam Bezlepková ovesná mouka 500 g
Doprava:
58 Kč
49 Kč
Koupit za 49 Kč
GymBeam Bezlepková ovesná mouka 500 g
Doprava:
58 Kč
49 Kč
Koupit za 49 Kč
Popis
Bezlepková ovesná mouka má vysoký obsah vlákniny a skvěle se hodí na pečení i zahušťování omáček
Bezlepková ovesná mouka by neměla v kuchyni chybět celiakům, lidem, kteří mají problém s trávením lepku, nebo každému, kdo se mu z jakéhokoliv důvodu vyhýbá. Je vyrobena namletím bezlepkových ovesných vloček. Díky tomu má svou specifickou chuť i vůni, která skvěle obohatí všechny vaše pokrmy. Oves navíc zajistí i vysoký obsah vlákniny, která je důležitá pro zdravé trávení. Tato mouka neobsahuje cukr, a navíc je i zdrojem bílkovin, díky kterým přispívá k růstu svalů a udržení zdravých kostí.
Velkou předností bezlepkové ovesné mouky je její všestranná využitelnost v kuchyni. Vzhledem k tomu, že je z namletých ovesných vloček, nepotřebuje žádnou tepelnou úpravu. Můžete ji používat na přípravu ovesných kaší, nepečených dezertů nebo přisypat do jogurtu. Stejně tak se dá ovšem využít i při pečení, a to jak sladkých, tak i slaných dobrot. Skvěle tak může posloužit i jako základ pro těsto na pizzu, zahuštění polévek nebo omáček a dalších kulinářských výtvorů.
Bezlepková ovesná mouka a její výhody
- je bezlepkovou alternativou ke klasické pšeničné mouce
- vyrábí se mletím ovesných vloček
- je zdrojem bílkovin
- má vysoký obsah vlákniny
- je bez cukru
- nevyžaduje tepelnou úpravu
- je ideální na přípravu ovesných kaší a nepečených dezertů
- dá se využít na pečení sladkých i slaných dobrot
- ideální do těsta na pizzu
- používá se na zahušťování
- ideální pro celiaky a každého, kdo se vyhýbá lepku
- je veganská
Složení
Mleté bezlepkové celozrnné ovesné vločky.
Tabulka nutričních hodnot
Nutriční hodnoty
100 g
*RI
Energetická hodnota
1480 kJ/ 352 kcal
18 %
Tuky
6 g
9 %
- z toho nasycené tuky
1,4 g
7 %
Sacharidy
52 g
20 %
- z toho cukry
0,4 g
0,4 %
Vláknina
14 g
-
Bílkoviny
15 g
30 %
Sůl
0, 04 g
0,7 %
*Referenční hodnota příjmu průměrné dospělé osoby (8400 kJ/2000 kcal)
Upozornění
Uchovávejte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Alergeny: Alergeny jsou vyznačeny ve složení tučně.
Bezlepková ovesná mouka by neměla v kuchyni chybět celiakům, lidem, kteří mají problém s trávením lepku, nebo každému, kdo se mu z jakéhokoliv důvodu vyhýbá. Je vyrobena namletím bezlepkových ovesných vloček. Díky tomu má svou specifickou chuť i vůni, která skvěle obohatí všechny vaše pokrmy. Oves navíc zajistí i vysoký obsah vlákniny, která je důležitá pro zdravé trávení. Tato mouka neobsahuje cukr, a navíc je i zdrojem bílkovin, díky kterým přispívá k růstu svalů a udržení zdravých kostí.
Velkou předností bezlepkové ovesné mouky je její všestranná využitelnost v kuchyni. Vzhledem k tomu, že je z namletých ovesných vloček, nepotřebuje žádnou tepelnou úpravu. Můžete ji používat na přípravu ovesných kaší, nepečených dezertů nebo přisypat do jogurtu. Stejně tak se dá ovšem využít i při pečení, a to jak sladkých, tak i slaných dobrot. Skvěle tak může posloužit i jako základ pro těsto na pizzu, zahuštění polévek nebo omáček a dalších kulinářských výtvorů.
Bezlepková ovesná mouka a její výhody
- je bezlepkovou alternativou ke klasické pšeničné mouce
- vyrábí se mletím ovesných vloček
- je zdrojem bílkovin
- má vysoký obsah vlákniny
- je bez cukru
- nevyžaduje tepelnou úpravu
- je ideální na přípravu ovesných kaší a nepečených dezertů
- dá se využít na pečení sladkých i slaných dobrot
- ideální do těsta na pizzu
- používá se na zahušťování
- ideální pro celiaky a každého, kdo se vyhýbá lepku
- je veganská
Složení
Mleté bezlepkové celozrnné ovesné vločky.
Tabulka nutričních hodnot
Nutriční hodnoty
100 g
*RI
Energetická hodnota
1480 kJ/ 352 kcal
18 %
Tuky
6 g
9 %
- z toho nasycené tuky
1,4 g
7 %
Sacharidy
52 g
20 %
- z toho cukry
0,4 g
0,4 %
Vláknina
14 g
-
Bílkoviny
15 g
30 %
Sůl
0, 04 g
0,7 %
*Referenční hodnota příjmu průměrné dospělé osoby (8400 kJ/2000 kcal)
Upozornění
Uchovávejte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Alergeny: Alergeny jsou vyznačeny ve složení tučně.
Parametry
Výrobce | GymBeam |
Množství | 500 g |
Druh | ovesné |
Bezlepkové | ano |