Černá sůl je nerafinovaná vulkanická sůl s výraznou chutí po vajíčkách. Těží se ručně v sopečných oblastech Pákistánu. Ve skutečnosti je spíše růžovo-šedá díky vysokému obsahu železa a jiných minerálů důležitých pro člověka. Dle ájurvédy se tato sůl používá pro pomoc při nadýmání, čištění střev a trávení. Díky své typicky vajíčkové chuti oživuje a dochucuje jakékoliv jídlo. Použití: Pro ochucování teplých i studených pokrmů. Složení: krystalická sůl jedlá (obsah NaCl 98%) Hmotnost: 200 g Upozornění:... Celý popis
Koupit za 55 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Healing Nature jídelní himalájská sůl černá jemná Kala Namak 200 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
55 Kč
Koupit za 55 Kč
Jídelní himálajská sůl černá jemná (Kala namak), 200 g, Healing Nature
Doprava:
89 Kč
Skladem
61 Kč
Koupit za 61 Kč
Healing Nature Jídelní himálajská sůl černá jemná (Kala namak) 200 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
55 Kč
Koupit za 55 Kč
Popis
Černá sůl je nerafinovaná vulkanická sůl s výraznou chutí po vajíčkách. Těží se ručně v sopečných oblastech Pákistánu.
Ve skutečnosti je spíše růžovo-šedá díky vysokému obsahu železa a jiných minerálů důležitých pro člověka. Dle ájurvédy se tato sůl používá pro pomoc při nadýmání, čištění střev a trávení.
Díky své typicky vajíčkové chuti oživuje a dochucuje jakékoliv jídlo.
Použití: Pro ochucování teplých i studených pokrmů.
Složení: krystalická sůl jedlá (obsah NaCl 98%)
Hmotnost: 200 g
Upozornění: Skladujte v suchu.
Země původu: Pákistán
Distribuce: DAY Spa Shop s.r.o., Cejl 107, 602 00 Brno
Ve skutečnosti je spíše růžovo-šedá díky vysokému obsahu železa a jiných minerálů důležitých pro člověka. Dle ájurvédy se tato sůl používá pro pomoc při nadýmání, čištění střev a trávení.
Díky své typicky vajíčkové chuti oživuje a dochucuje jakékoliv jídlo.
Použití: Pro ochucování teplých i studených pokrmů.
Složení: krystalická sůl jedlá (obsah NaCl 98%)
Hmotnost: 200 g
Upozornění: Skladujte v suchu.
Země původu: Pákistán
Distribuce: DAY Spa Shop s.r.o., Cejl 107, 602 00 Brno
Parametry
Hmotnost | 200 g |