Intenzivní plamen s teplotou až 1500°C. Součástí pistole je bezpečností pojistka, tlačítko pro plynulé hoření a regulátor plamene. S flambovací pistolí připravíte i lahodný créme bruleé. Nechali jsme pro vás otestovat foodblogerem: Pokud ještě nevlastníte flambovací pistoli, tak po jejím zakoupení se stane velice oblíbeným a používaným pomocníkem. Má povícero možností využití, flambuje, gratinuje a karamelizuje. Určitě bude velice potřebná v cukrářské výrobě při zkaramelizování cukru na povrchu... Celý popis
Koupit za 936 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Flambovací pistole PROFESIONAL - Ibili
Doprava:
59 Kč
Skladem
936 Kč
Koupit za 936 Kč
Flambovací pistole PROFESIONAL - Ibili
Doprava:
138 Kč
906 Kč
Koupit za 906 Kč
Flambovací pistole PROFESIONAL - Ibili
Doprava:
59 Kč
Skladem
898 Kč
Koupit za 898 Kč
Flambovací pistole PROFESIONAL - Ibili
Doprava:
89 Kč
844 Kč
Koupit za 844 Kč
Popis
Intenzivní plamen s teplotou až 1500°C. Součástí pistole je bezpečností pojistka, tlačítko pro plynulé hoření a regulátor plamene. S flambovací pistolí připravíte i lahodný créme bruleé.
Nechali jsme pro vás otestovat foodblogerem:
Pokud ještě nevlastníte flambovací pistoli, tak po jejím zakoupení se stane velice oblíbeným a používaným pomocníkem. Má povícero možností využití, flambuje, gratinuje a karamelizuje. Určitě bude velice potřebná v cukrářské výrobě při zkaramelizování cukru na povrchu dezertů. Například při přípravě creme brulée. Vytvoříte krásně křupavou krustu, nebo připravíte hezky opálenou sněhovou čepici na koláči nebo nějakém dezertu. Zapečete s ní třeba sněhové pusinky nebo můžete lehce flambovat marshmallow a také ovoce. Taktéž slouží na doupravení sladkých polev. Můžeme s ní na povrchu gratinovat různé nákypy. Flambovací pistole ožehne pouze povrch a nezahřeje nádobu s pokrmem, což je velkou výhodou. Využijeme ji taktéž při gratinování sýrů, vytvoříme s ní křupavou kůrku na pečené drůbeži, taktéž najde využití při přípravě steaků, opečení slaniny atp. Výborně se bude hodit i v přípravné fázi pokrmů k dalšímu tepelnému zpracování. Použijeme ji na opálení případného zbytku peří u drůbeže, zbavíme se i zbytku štětin na vepřovém mase s kůží. Obzvlášť se to týká kolen a nožek. Za pomocí flambovací pistole ožehneme rajčata a papriky a lehce pak odstraníme slupku. Taktéž můžeme lehce ožehnout vijan s třešňovými rajčaty, určený na oblohu.
Flambovací pistole poslouží i prakticky, například na zapálení grilu.
Při práci s flambovací pistolí musíte dbát zvýšené opatrnosti, jelikož z pistole šlehá opravdový plamen s teplotou až 1500°C. Pistole má regulátor plamene a tím se dá zvolit délka plamene a intenzita žáru. Taktéž má pistole bezpečnostní pojistku, je opatřena piezo zapalovačem. Je dodávána bez plynu, ten se musí naplnit a jde to velice snadno. Plní se plynem vhodným i do zapalovačů, je taktéž v nabídce tohoto eshopu. Já jsem s flambovací pistolí spokojena a proti ji doporučuji. M.F.
Nechali jsme pro vás otestovat foodblogerem:
Pokud ještě nevlastníte flambovací pistoli, tak po jejím zakoupení se stane velice oblíbeným a používaným pomocníkem. Má povícero možností využití, flambuje, gratinuje a karamelizuje. Určitě bude velice potřebná v cukrářské výrobě při zkaramelizování cukru na povrchu dezertů. Například při přípravě creme brulée. Vytvoříte krásně křupavou krustu, nebo připravíte hezky opálenou sněhovou čepici na koláči nebo nějakém dezertu. Zapečete s ní třeba sněhové pusinky nebo můžete lehce flambovat marshmallow a také ovoce. Taktéž slouží na doupravení sladkých polev. Můžeme s ní na povrchu gratinovat různé nákypy. Flambovací pistole ožehne pouze povrch a nezahřeje nádobu s pokrmem, což je velkou výhodou. Využijeme ji taktéž při gratinování sýrů, vytvoříme s ní křupavou kůrku na pečené drůbeži, taktéž najde využití při přípravě steaků, opečení slaniny atp. Výborně se bude hodit i v přípravné fázi pokrmů k dalšímu tepelnému zpracování. Použijeme ji na opálení případného zbytku peří u drůbeže, zbavíme se i zbytku štětin na vepřovém mase s kůží. Obzvlášť se to týká kolen a nožek. Za pomocí flambovací pistole ožehneme rajčata a papriky a lehce pak odstraníme slupku. Taktéž můžeme lehce ožehnout vijan s třešňovými rajčaty, určený na oblohu.
Flambovací pistole poslouží i prakticky, například na zapálení grilu.
Při práci s flambovací pistolí musíte dbát zvýšené opatrnosti, jelikož z pistole šlehá opravdový plamen s teplotou až 1500°C. Pistole má regulátor plamene a tím se dá zvolit délka plamene a intenzita žáru. Taktéž má pistole bezpečnostní pojistku, je opatřena piezo zapalovačem. Je dodávána bez plynu, ten se musí naplnit a jde to velice snadno. Plní se plynem vhodným i do zapalovačů, je taktéž v nabídce tohoto eshopu. Já jsem s flambovací pistolí spokojena a proti ji doporučuji. M.F.
Parametry
Výrobce | Ibili |