Jednoduché použití: Ostření nožů: Položte nůž na okraj stolu ostřím nahoru (viz foto), brousek uchopte pevně viz. obr. body 5 a železnou částí (1) pod mírným tlakem přejíždíme pod požadovaným úhlem shora dolů po hraně, dokud se nevytvoří ostří. TOTO PROVÁDĚJTE JEN Z JEDNÉ STRANY NOŽE. Po dosažení patřičné ostrosti zahladíte bílou keramickou částí brousku (2) případné trhliny na ostří. Ostření čepelí nůžek se provádí obdobně (viz. video) g

Koupit za 299 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Jednoduché použití:
Ostření nožů: Položte nůž na okraj stolu ostřím nahoru (viz foto), brousek uchopte pevně viz. obr. body 5 a železnou částí (1) pod mírným tlakem přejíždíme pod požadovaným úhlem shora dolů po hraně, dokud se nevytvoří ostří. TOTO PROVÁDĚJTE JEN Z JEDNÉ STRANY NOŽE. Po dosažení patřičné ostrosti zahladíte bílou keramickou částí brousku (2) případné trhliny na ostří.
Ostření čepelí nůžek se provádí obdobně (viz. video)
g
Zobrazit více