Výroba nádobí od Českého smaltu probíhá v České republice v Komárově u Hořovic. Je vytvářeno z litinových odlitků, které jsou v další fázi posmaltovány a dotváří se takto tyto šperky, které jistě mohou být ozdobou kuchyně nejen každé domácnosti, ale také chalupy. Veškeré nádobí Český smalt je vhodné na všechny typy ohřevů včetně idnukce. Vychutnejte si vlastnosti jedinečné pánve, ve které se spojují všechny výhody litinového odlitku se zdravím vařením. Tato pánev je na českém trhu jedinečná svým... Celý popis
Koupit za 3 190 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Výroba nádobí od Českého smaltu probíhá v České republice v Komárově u Hořovic. Je vytvářeno z litinových odlitků, které jsou v další fázi posmaltovány a dotváří se takto tyto šperky, které jistě mohou být ozdobou kuchyně nejen každé domácnosti, ale také chalupy. Veškeré nádobí Český smalt je vhodné na všechny typy ohřevů včetně idnukce.
Vychutnejte si vlastnosti jedinečné pánve, ve které se spojují všechny výhody litinového odlitku se zdravím vařením. Tato pánev je na českém trhu jedinečná svým vzhledem, díky kterému bude ozdobou vaší kuchyně. Odlitek pochází ze zaručeně české slévárny, smaltovaný povrch je testován na zdravotní nezávadnost. Ideální pro přípravu jídel všech světových kuchyní.
Dušená kuřecí jatýrka na víně
Rychlé,vynikající jídlo. Kombinace vína a bylinek, mu dává nový rozměr. Zkuste to, v litinové pánvičce bude hotovo za 15 minut.
Předpis pro 4 osoby
500 g kuřecích jater
1 větší cibule
1,5 dcl kvalitního suchého vína
lžička hl. mouky
pár lžic vývaru nebo vody
sůl
pepř
kmín
hrsť čerstvývh zelených bylinek ( ideální je čerstvý majoorán,nebo pažitka atd…)
Na trošce olivového oleje zpěníme cibulku, přidáme na nudličky nakrájená odblaněná játra a zarestujereme,aby se zatáhla. Zapršime moukou,podlijeme vínem, opepříme a krátce podusíme (stačí 10 minut). Pak lehce dosolíme, přidáme bylinky a hned servírujeme.
Vychutnejte si vlastnosti jedinečné pánve, ve které se spojují všechny výhody litinového odlitku se zdravím vařením. Tato pánev je na českém trhu jedinečná svým vzhledem, díky kterému bude ozdobou vaší kuchyně. Odlitek pochází ze zaručeně české slévárny, smaltovaný povrch je testován na zdravotní nezávadnost. Ideální pro přípravu jídel všech světových kuchyní.
Dušená kuřecí jatýrka na víně
Rychlé,vynikající jídlo. Kombinace vína a bylinek, mu dává nový rozměr. Zkuste to, v litinové pánvičce bude hotovo za 15 minut.
Předpis pro 4 osoby
500 g kuřecích jater
1 větší cibule
1,5 dcl kvalitního suchého vína
lžička hl. mouky
pár lžic vývaru nebo vody
sůl
pepř
kmín
hrsť čerstvývh zelených bylinek ( ideální je čerstvý majoorán,nebo pažitka atd…)
Na trošce olivového oleje zpěníme cibulku, přidáme na nudličky nakrájená odblaněná játra a zarestujereme,aby se zatáhla. Zapršime moukou,podlijeme vínem, opepříme a krátce podusíme (stačí 10 minut). Pak lehce dosolíme, přidáme bylinky a hned servírujeme.
Parametry
Průměr | 28 cm |
Indukční ohřev | ano |