Traeger Pro Series 22 Ggil

0 %
(0 hodnocení)

Řada peletových grilů Traeger PRO nabízí perfektní grily ve všech ohledech. To platí i o PRO 22. První dojem: skvělý! Robustní konstrukce s rovnoměrně rozloženou váhou nejen stabilně vypadá , ale perfektně stabilní skutečně je. To poznáte při grilování, ale i při pojíždění, které vám ulehčí masivní madlo na boku grilu. S tímto grilem bude vaše zahradní grilování ještě o stupeň lepší. Proč? Díky systému kontroly teploty “Advanced Grilling Logic”, který udržuje teplotu uvnitř grilu v rozmezí pouhých... Celý popis

Koupit za 22 990 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Řada peletových grilů Traeger PRO nabízí perfektní grily ve všech ohledech. To platí i o PRO 22. První dojem: skvělý! Robustní konstrukce s rovnoměrně rozloženou váhou nejen stabilně vypadá , ale perfektně stabilní skutečně je. To poznáte při grilování, ale i při pojíždění, které vám ulehčí masivní madlo na boku grilu. S tímto grilem bude vaše zahradní grilování ještě o stupeň lepší. Proč? Díky systému kontroly teploty “Advanced Grilling Logic”, který udržuje teplotu uvnitř grilu v rozmezí pouhých +/- 10 °C.
Součástí grilu jsou i dvě vpichové sondy. Konec zapíchnete do masa a jack na druhém konci pak do otvoru vedle ovládacího knoflíku. Následně pak na display můžete sledovat i vnitřní teplotu v mase. K čemu je to dobré? Pamatujte si, že jen a pouze vnitřní teplota v mase hovoří o tom, zda již je nebo není maso bezpečně tepelně upraveno. Užijte si s rodinou a přáteli naplno jedinečnou chuť Traeger a grilujte jako PROfík. 

Hlavní přednosti peletového grilu Traeger Pro Series 22

Grilování v Traegeru je snadné a poskytuje konzistentní výsledky. Takže si svůj oblíbený recept můžete kdykoliv znovu zopakovat.
Velký rozsah teplot od 75 °C do 230 °C vám umožní užít si nejen grilování, ale také uzení nebo barbecue. Pro pomalou metodu grilování je tento gril jako stvořený.
Systém kontroly Advanced Grilling Logic udržuje teplotu uvnitř grilu v rozmezí pouhých 10 °C. Kontrolu umožňují hned dvě vpichové sondy, které jsou součástí grilu.
Velká grilovací plocha 3690 cm2 je rozdělená do dvou roštů. Na hlavním grilovacím roštu o rozměru 56 x 48 cm ugrilujete 16 hamburgerů, 4 kuřata, 24 klobás nebo 5 žeber. Přídavný grilovací rošt nabízí plochu 56 x 18 cm, což vystačí na 8 hamburgerů nebo 12 klobás. Při jednom grilování tak snadno pohostíte opravdu velkou společnost.
Kapacita zásobníku na pelety je 8 kg, což umožní pohodlné grilování po několik hodin.
Robustní konstrukce nabízí rovnoměrně rozloženou váhu, což poskytuje maximální stabilitu pro bezpečné grilování. Manipulaci vám usnadní masivní madlo na boku grilu a také velká kola, která zvládnou jakýkoliv terén.

Obsah balení 

2 teplotní sondy do masa
český návod k obsluze

Video

Záruka

2 roky

 Soubory ke stažení

Návod k obsluze peletového grilu Traeger Pro Series 22

Další oblíbené recepty na peletové grily Traeger

Video recept: Pikantní bůčkové kostky
Bůček je prostě jedna z českých klasik. Můžete ho nakrájet na plátky, okořenit pikantním kořením a grilovat ho přímou metodou. Ale taky si můžete připravit "burnt ends" ! Pork Belly Burnt Ends je anglický název pro pomalu pečené kostky bůčku okořeněné BBQ kořením, zalité BBQ omáčkou třeba s máslem a medem.
Prozkoumat recept

Video recept: Hovězí žebra v peletovém grilu
Jak udělat žebra v grilu? Peletové grily jsou přímo stvořené pro barbecue - pomalou tepelnou úpravu větších kusů masa v grilu za přítomnosti kouře. Vepřová žebírka zná asi každý, ale už jste zkoušeli i pořádná velká a masitá hovězí žebra? 
Prozkoumat recept
Zobrazit více

Parametry

Typ grilu peletové
Výkon 5.9 kW
Velikost grilovací plochy 3690 cm2
Materiál roštu s keramickým roštem
Hmotnost 47 kg
Příkon 300 W
Barva černé
Výška grilu 125 cm
Šířka grilu 104 cm
Hloubka grilu 69 cm
Zobrazit více parametrů