Porcovačka 87g Kvalitní nerezová, vysoce leštěná porcovačka na zmrzlinu či rýži a brambory. V nadpise je uvedena průměrná porce. Recept na výbornou vanilkovou zmrzlinu z kozího mléka. Zdroj: Chov dojných koz, Jerry Bellanger,Sara Thomson Bredesenová - knížku vřele doporučuji. Je praktická a najdete v ní i spoustu jiných užitečných receptů na výrobu zdravých a chutných produktů z kozího mléka. 2 vejce 1/2 šálku práškového cukru vanilka 8/8 hrnku mléka 8/8 hrnku husté smetany Ušlehejte dva žloutky,... Celý popis

Koupit za 341 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Porcovačka 87g
Kvalitní nerezová, vysoce leštěná porcovačka na zmrzlinu či rýži a brambory. V nadpise je uvedena průměrná porce.
Recept na výbornou vanilkovou zmrzlinu z kozího mléka.
Zdroj: Chov dojných koz, Jerry Bellanger,Sara Thomson Bredesenová - knížku vřele doporučuji. Je praktická a najdete v ní i spoustu jiných užitečných receptů na výrobu zdravých a chutných produktů z kozího mléka.
2 vejce
1/2 šálku práškového cukru
vanilka
8/8 hrnku mléka
8/8 hrnku husté smetany
Ušlehejte dva žloutky, cukr a trochu vanilky.
Mezi tím uveďte mléko do varu. Za stálého míchání ho nalijte do cukru se žloutky.Co nejvíce vychlaďte.
Ušlehejte z bílků tuihý sníh.
Lehce do něj vmíchejte smetanu.
Vmíchejte sníh se smentanou do vychladlé směsi mléka se žloutky a cukrem.Dobře ušlehejte.Nalejte do strojku na zmrzlinu nebo mrazte tak dlouho, dokud směs nebude vypadat jako rozbředlý sníh,Znovu šlehejte a mrazte.Když našlehaná směs zmrzne, dejte jí do chladničky na 30 min., aby mírně změkla.
 
Nechte si chutnat:-)
Zobrazit více