Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 16 cm dlouhé čepele s delší řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem. Po celodenní práci určitě oceníte... Celý popis
Koupit za 355 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
100 %
Giesser Nůž vykosťovací 16 cm - žlutý
Doprava:
180 Kč
355 Kč
Koupit za 355 Kč
95 %
Nůž vykošťovací, kovaný, délka ostří 16 cm, GIESSER
Doprava:
80 Kč
Skladem
1 148 Kč
Koupit za 1 148 Kč
100 %
Giesser Nůž vykosťovací 16 cm, černý
Doprava:
119 Kč
Skladem
558 Kč
Koupit za 558 Kč
100 %
Giesser Nůž vykosťovací 16 cm, černý
Doprava:
99 Kč
Skladem
558 Kč
Koupit za 558 Kč
91 %
Giesser Nůž vykosťovací 16 cm, černý
Doprava:
79 Kč
Skladem
466 Kč
Koupit za 466 Kč
Popis
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.
Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 16 cm dlouhé čepele s delší řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem.
Po celodenní práci určitě oceníte zdravotní tvar rukojeti. Zaručí pohodlí a zabráňuje smekání prstů k čepeli. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce.
Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože.
Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy.
Ostře nabroušená technologie
Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc.
Provedení: Pevné/Pružné
Parametry:
- čepel z nerezové oceli
- plastová rukojeť
- pevná čepel
- délka ostří 16 cm
O výrobci Giesser:
Německá rodinná společnost Giesser vyrábí již více než 300 let řeznické, kuchařské aj. nože nejvyšší jakosti. Od roku 1776, kdy Johannes Giesser vyráběl doma okrasné nože a příbory se nožířské řemeslo a know-how dědilo u Geisserů po generace až dodnes. Syn Johanesse Giessera si ve Vídni zakládá kovárnu k výrobě řezných strojů a náčiní pro zemědělskou výrobu. Rodina Giessner tak rozšiřuje znalosti o další obor.
Produkty a nože společnosti Giesser se vyrábí z pečlivě zpracovaných kvalitních materiálů, které propracovávají až do nejjemnějšího detailu. Díky dlouholeté tradici firma Giesser přesně chápe, co kuchaři, řezníci i domácnosti potřebují. Proto v jejich nabídce najdete nože a čepele tvarované pro každé použití a účel. Nože Geisser nabízí také pohodlí ergonomické rukojeti i při vysokém pracovním vytížení.
- Materiál: nerez / plast
- Délka čepele: 16 cm
- Černý, červený, zelený, žlutý, modrý
Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 16 cm dlouhé čepele s delší řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem.
Po celodenní práci určitě oceníte zdravotní tvar rukojeti. Zaručí pohodlí a zabráňuje smekání prstů k čepeli. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce.
Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože.
Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy.
Ostře nabroušená technologie
Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc.
Provedení: Pevné/Pružné
Parametry:
- čepel z nerezové oceli
- plastová rukojeť
- pevná čepel
- délka ostří 16 cm
O výrobci Giesser:
Německá rodinná společnost Giesser vyrábí již více než 300 let řeznické, kuchařské aj. nože nejvyšší jakosti. Od roku 1776, kdy Johannes Giesser vyráběl doma okrasné nože a příbory se nožířské řemeslo a know-how dědilo u Geisserů po generace až dodnes. Syn Johanesse Giessera si ve Vídni zakládá kovárnu k výrobě řezných strojů a náčiní pro zemědělskou výrobu. Rodina Giessner tak rozšiřuje znalosti o další obor.
Produkty a nože společnosti Giesser se vyrábí z pečlivě zpracovaných kvalitních materiálů, které propracovávají až do nejjemnějšího detailu. Díky dlouholeté tradici firma Giesser přesně chápe, co kuchaři, řezníci i domácnosti potřebují. Proto v jejich nabídce najdete nože a čepele tvarované pro každé použití a účel. Nože Geisser nabízí také pohodlí ergonomické rukojeti i při vysokém pracovním vytížení.
- Materiál: nerez / plast
- Délka čepele: 16 cm
- Černý, červený, zelený, žlutý, modrý
Parametry
| Výrobce | Giesser |
| Materiál čepele | nerezová ocel |
| Barva | černá |
| Určení | na maso |
| Materiál rukojeti | plast |
| Varianta | Nůž vykosťovací 16 cm - modrý |
| Typ nože | řeznické |
| Délka ostří | 16 cm |