Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 16 cm dlouhé čepele s delší řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem. Po celodenní práci určitě oceníte... Celý popis

Koupit za 355 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach.
Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 16 cm dlouhé čepele s delší řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem.
Po celodenní práci určitě oceníte zdravotní tvar rukojeti. Zaručí pohodlí a zabráňuje smekání prstů k čepeli. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce.
Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože.
Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy.

Ostře nabroušená technologie
Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc.

Provedení: Pevné/Pružné

Parametry:
- čepel z nerezové oceli
- plastová rukojeť
- pevná čepel
- délka ostří 16 cm

O výrobci Giesser:
Německá rodinná společnost Giesser vyrábí již více než 300 let řeznické, kuchařské aj. nože nejvyšší jakosti. Od roku 1776, kdy Johannes Giesser vyráběl doma okrasné nože a příbory se nožířské řemeslo a know-how dědilo u Geisserů po generace až dodnes. Syn Johanesse Giessera si ve Vídni zakládá kovárnu k výrobě řezných strojů a náčiní pro zemědělskou výrobu. Rodina Giessner tak rozšiřuje znalosti o další obor.
Produkty a nože společnosti Giesser se vyrábí z pečlivě zpracovaných kvalitních materiálů, které propracovávají až do nejjemnějšího detailu. Díky dlouholeté tradici firma Giesser přesně chápe, co kuchaři, řezníci i domácnosti potřebují. Proto v jejich nabídce najdete nože a čepele tvarované pro každé použití a účel. Nože Geisser nabízí také pohodlí ergonomické rukojeti i při vysokém pracovním vytížení.

- Materiál: nerez / plast
- Délka čepele: 16 cm
- Černý, červený, zelený, žlutý, modrý 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Giesser
Materiál čepele nerezová ocel
Barva černá
Určení na maso
Materiál rukojeti plast
Varianta Nůž vykosťovací 16 cm - modrý
Typ nože řeznické
Délka ostří 16 cm
Zobrazit více parametrů