Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích klobás a jitrnic. S vepřovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na klobásy i jitrnice. Příprava před plněním je velice jednoduchá. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě. Následně je vložíme do vlažné vody (max. do 30 °C) a necháme je 30 minut zcela ponořená, aby se roztáhla a dala navléknout na plnící trubici či nástavec. Poté je můžeme začít plnit. Délka svazku o kalibru 32/34 je 91,4 metrů v rozvlaženém... Celý popis
Koupit za 437 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích klobás a jitrnic. S vepřovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na klobásy i jitrnice. Příprava před plněním je velice jednoduchá. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě. Následně je vložíme do vlažné vody (max. do 30 °C) a necháme je 30 minut zcela ponořená, aby se roztáhla a dala navléknout na plnící trubici či nástavec. Poté je můžeme začít plnit. Délka svazku o kalibru 32/34 je 91,4 metrů v rozvlaženém stavu. Vepřová střeva skladujeme v soli při teplotě 0-10 °C. Návod: 1. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě. 2. Vložíme je do vlažné vody a necháme je 30 minut zcela ponořená, aby se roztáhla a dala navléknout na plnící trubici či nástavec. 3. Poté je můžeme začít plnit.
Parametry
Výrobce | Nature line |