Porcovačka 87g Kvalitní nerezová, vysoce leštěná porcovačka na zmrzlinu či rýži a brambory. V nadpise je uvedena průměrná porce. Parametry Materiál: nerezová ocel Porce: 87 g Objem: 1/8 l Průměr: 6,8 cm Recept na výbornou vanilkovou zmrzlinu z kozího mléka. Zdroj: Chov dojných koz, Jerry Bellanger,Sara Thomson Bredesenová - knížku vřele doporučuji. Je praktická a najdete v ní i spoustu jiných užitečných receptů na výrobu zdravých a chutných produktů z kozího mléka. 2 vejce 1/2 šálku práškového... Celý popis
Koupit za 472 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Tomgast, Porcovačka 150ml nejen na zmrzlinu
Doprava:
109 Kč
472 Kč
Koupit za 472 Kč
Popis
Porcovačka 87g
Kvalitní nerezová, vysoce leštěná porcovačka na zmrzlinu či rýži a brambory. V nadpise je uvedena průměrná porce.
Parametry
Materiál: nerezová ocel
Porce: 87 g
Objem: 1/8 l
Průměr: 6,8 cm
Recept na výbornou vanilkovou zmrzlinu z kozího mléka.
Zdroj: Chov dojných koz, Jerry Bellanger,Sara Thomson Bredesenová - knížku vřele doporučuji. Je praktická a najdete v ní i spoustu jiných užitečných receptů na výrobu zdravých a chutných produktů z kozího mléka.
2 vejce
1/2 šálku práškového cukru
vanilka
8/8 hrnku mléka
8/8 hrnku husté smetany
Ušlehejte dva žloutky, cukr a trochu vanilky.
Mezi tím uveďte mléko do varu. Za stálého míchání ho nalijte do cukru se žloutky.Co nejvíce vychlaďte.
Ušlehejte z bílků tuihý sníh.
Lehce do něj vmíchejte smetanu.
Vmíchejte sníh se smentanou do vychladlé směsi mléka se žloutky a cukrem.Dobře ušlehejte.Nalejte do strojku na zmrzlinu nebo mrazte tak dlouho, dokud směs nebude vypadat jako rozbředlý sníh,Znovu šlehejte a mrazte.Když našlehaná směs zmrzne, dejte jí do chladničky na 30 min., aby mírně změkla.
Nechte si chutnat:-)
Kvalitní nerezová, vysoce leštěná porcovačka na zmrzlinu či rýži a brambory. V nadpise je uvedena průměrná porce.
Parametry
Materiál: nerezová ocel
Porce: 87 g
Objem: 1/8 l
Průměr: 6,8 cm
Recept na výbornou vanilkovou zmrzlinu z kozího mléka.
Zdroj: Chov dojných koz, Jerry Bellanger,Sara Thomson Bredesenová - knížku vřele doporučuji. Je praktická a najdete v ní i spoustu jiných užitečných receptů na výrobu zdravých a chutných produktů z kozího mléka.
2 vejce
1/2 šálku práškového cukru
vanilka
8/8 hrnku mléka
8/8 hrnku husté smetany
Ušlehejte dva žloutky, cukr a trochu vanilky.
Mezi tím uveďte mléko do varu. Za stálého míchání ho nalijte do cukru se žloutky.Co nejvíce vychlaďte.
Ušlehejte z bílků tuihý sníh.
Lehce do něj vmíchejte smetanu.
Vmíchejte sníh se smentanou do vychladlé směsi mléka se žloutky a cukrem.Dobře ušlehejte.Nalejte do strojku na zmrzlinu nebo mrazte tak dlouho, dokud směs nebude vypadat jako rozbředlý sníh,Znovu šlehejte a mrazte.Když našlehaná směs zmrzne, dejte jí do chladničky na 30 min., aby mírně změkla.
Nechte si chutnat:-)