Příprava kávy je ve Frenchpressu velice jednoduchá. Namletou kávu stačí zalít vodou. Nikdy nezalívejte vroucí vodou. Při stlačení sítka tlačte velmi jemně. Frenchpress lze použít i na přípravu čaje. Nezapomeňte včas přelít nápoj, aby nedošlo k jeho přelouhování Konvice je z kvalitního borosilikátového skla a ušlechtilé nerezové oceli. Lze mýt v myčce. Při ručním mytí nepoužívejte ostrou stranu houbičky. Jakou hrubost mletí zvolit při přípravě kávy ve Frenchpressu? Káva by měla být namleta hruběji,... Celý popis
Koupit za 699 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Bialetti French Press Preziosa – 1 l
Doprava:
59 Kč
Skladem
699 Kč
Koupit za 699 Kč
Bialetti French Press s panáčkem 1L
Doprava:
49 Kč
Skladem
799 Kč
Koupit za 799 Kč
Bialetti Frenchpress Preziosa 1000 ml
Doprava:
149 Kč
Skladem
755 Kč
Koupit za 755 Kč
FRENCH PRESS PREZIOSA - 1000 ML BIALETTI
Doprava:
89 Kč
Skladem
700 Kč
Koupit za 700 Kč
Bialetti French Press Preziosa 1000 ml
Doprava:
59 Kč
Skladem
892 Kč
Koupit za 892 Kč
Popis
Příprava kávy je ve Frenchpressu velice jednoduchá. Namletou kávu stačí zalít vodou. Nikdy nezalívejte vroucí vodou. Při stlačení sítka tlačte velmi jemně. Frenchpress lze použít i na přípravu čaje. Nezapomeňte včas přelít nápoj, aby nedošlo k jeho přelouhování
Konvice je z kvalitního borosilikátového skla a ušlechtilé nerezové oceli. Lze mýt v myčce. Při ručním mytí nepoužívejte ostrou stranu houbičky.
Jakou hrubost mletí zvolit při přípravě kávy ve Frenchpressu?
Káva by měla být namleta hruběji, než do automatických kávovarů, a to kvůli mezerám v sítku. Hrubost můžeme přirovnat ke krupicovému cukru. S hrubostí ale můžete experimentovat stejně jako s dobou extrakce. Při jemnějším mletí zůstává v šálku na dně sedlina.
Konvice je z kvalitního borosilikátového skla a ušlechtilé nerezové oceli. Lze mýt v myčce. Při ručním mytí nepoužívejte ostrou stranu houbičky.
Jakou hrubost mletí zvolit při přípravě kávy ve Frenchpressu?
Káva by měla být namleta hruběji, než do automatických kávovarů, a to kvůli mezerám v sítku. Hrubost můžeme přirovnat ke krupicovému cukru. S hrubostí ale můžete experimentovat stejně jako s dobou extrakce. Při jemnějším mletí zůstává v šálku na dně sedlina.
Parametry
Výrobce | Bialetti |
Objem | 1000 ml |
Počet šálků | 8 |