Kapacita udírny Do Kaiserovo 80' nafutrujete 35 klobás, 16 pstruhů, nebo 12 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat!   Design udírny Kaiserova elektrická 80' patří k oblíbeným izolovaným udírnám. je to Ideální domácí udírna pro celoroční provoz, u které jsme v roce 2022 vylepšili několik detailů pro komfortnější používání.   Použití udírny Díky izolované konstrukci můžete udírnu používat po celý rok. Je... Celý popis

Koupit za 19 250 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Kapacita udírny
Do Kaiserovo 80' nafutrujete 35 klobás, 16 pstruhů, nebo 12 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat!

 

Design udírny
Kaiserova elektrická 80' patří k oblíbeným izolovaným udírnám. je to Ideální domácí udírna pro celoroční provoz, u které jsme v roce 2022 vylepšili několik detailů pro komfortnější používání.

 

Použití udírny
Díky izolované konstrukci můžete udírnu používat po celý rok. Je ideální na zahradu nebo na terasu a jednoduše jí napojíte i na externí kouřovod.

 

Rozměry udírny: 38,5 x 86 x 41 cm
Objem komory: 36 x 67,5 x 32,5 cm
Průměr komínku: 100 mm
Váha udírny: 30 kg
Materiál: Nerez + izolační vata
Max. provozní teplota: 150°C
Kapacita potravin: 12 kg
Výkon spirály: 2000 W

 

Fortelná kvalita

Všechny nerezové udírny vyrábíme poctivě v Křižanově na Vysočině. Proto vám na udírnu, její konstrukci, sváry i nýtování mohu nabídnout 5 letou záruku a k tomu kvalitní sLužby.

 

Základní výbava Kaiserovo 80'
Vše potřebné k vašemu prvnímu uzení je součástí balení

 
Topeniště se spirálou

 
Kaiserův teploměr

 
Odkapová miska

 
3 x rovný rošt

 
5 x Háček ve tvaru S

 
5 x Háček ve tvaru U

 
4 x Tyčky k zavěšení

 
Regulace komínku

 
 buková štěpka 500 g

Doporučuju přikoupit Podstavec udírny

Doporučuju přikoupit Kaiserův čistič

Doporučuju přikoupit Ochranný obal

Jak na to při vašem prvním uzení?
S elektrickou spirálou je uzení jednoduché a ekonomické zároveň

Krok 1
Misku naplňte předem namočenou jemnou dřevěnou štěpkou přibližně do poloviny výšky a umístěte ji přímo nad spirálu. Spirála se postará o podpálení štěpky a teplotu v udírně.

Krok 2
Vložte ohniště do udírny a regulátor spirály otočte do pozice MAX. Přibližně po 10 minutách se mokrá štěpka podpálí a začne tvořit parádní kouř jakej potřebujete.

Krok 3
Regulátor stáhněte z pozice MAX. přibližně na polovinu, na pozici 12 jako na hodinkách. Misku se štěpkou pravidelně kontrolujte (každých 30 min.) a doplňujte mokrou štěpkou.

 

Uzení je kumšt

Moje elektrická 125' je ideální udírna pro všechny, kdo chtějí udit po celý rok bez ohledu na to, jestli je venku hic a nebo pod nulou. Tak raušovní uzení!

 

Raději byste panstvo domácí
udírnu s větší kubatůrou?
Velké udírny
Nebo z fleku poloautomatiku
bez nutnosti obsluhy?
Smokemeister

Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!

 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Kaiser