IZOLOVANÁ ELEKTRICKÁ "125" vychází z mojí "80" a pojme až dvojnásobné množství masa nebo ryb. Pokud slavíte ve větším počtu, jste úspěšní rybáři, kdy v této udírně vyudíte ryby dlouhé až téměř jeden metr nebo prostě jen nejste žádní troškaři, bude to ta správná udírna pro vás. Vejde se do ní až 20kg masa v 5ti patrech, přes 30 středních ryb nebo 70 klobásek. Nerez najdete mimo venkovního a vnitřního pláště i v celé vnitřní konstrukci, kterou vyplňuje kvalitní izolační vata. Udírna je tak... Celý popis
Koupit za 22 100 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
IZOLOVANÁ ELEKTRICKÁ "125" vychází z mojí "80" a pojme až dvojnásobné množství masa nebo ryb. Pokud slavíte ve větším počtu, jste úspěšní rybáři, kdy v této udírně vyudíte ryby dlouhé až téměř jeden metr nebo prostě jen nejste žádní troškaři, bude to ta správná udírna pro vás. Vejde se do ní až 20kg masa v 5ti patrech, přes 30 středních ryb nebo 70 klobásek.
Nerez najdete mimo venkovního a vnitřního pláště i v celé vnitřní konstrukci, kterou vyplňuje kvalitní izolační vata. Udírna je tak velmi vhodná pro celoroční provoz. Maso a ryby jdou jednoduše zavěsit na háčky v horní a střední části, případně rozložit na 5 roštů v celé výšce udírny.
Udíte pomocí kombinace elektrické topné spirály a kvalitní jemné drtě nebo pilin. Topná spirála je regulovatelná a tak pohodlně nastavíte požadovanou teplotu. Ta zároveň podpálí taky udící piliny v misce (přibližně při teplotě 60-100°C) a na vás je tak už pouze pravidelný kropení pilin vodou pro řízení rychlosti doutnání pilin a udržení vhodné vlhkosti v udírně. Výsledek uzení s topnou spirálou se kvalitou nějak neliší od tradičního topení dřevem, záleží pouze na kvalitě použité drtě, proto doporučuju používat ověřené z naší nabídky.
Pro milovníky uzení studeným kouřem (do 30°C) doporučuju použít generátor studeného kouře, který výrazně neovlivňuje teplotu v udírně a vydrží doutnat v závislosti na venkovním počasí 8-10hodin bez potřeby elektrického proudu.
VERCAJK, CO NAJDETE V KRABICI:
univerzální ohniště s topnou spirálou a miskou na udící piliny
(po vyjmutí spirály můžete zatopit i drobným dřevem)
3x rovný rošt
5x háček ve tvaru U
5x háček ve tvaru S
nástavec komínku s klapkou
teploměr
odkapová miska
4x tyč pro zavěšení háčků nebo klobásů
500 g jemné bukové štěpky
CO SE MŮŽE HODIT NAVÍC:
Na podstavci udírna dobře vynikne a navíc se nemusíte ohýbat.
Generátor studenýho kouře - tradiční uzení při nízký teplotě. Nasypete piliny, zapálíte a vydrží kouřit 8-10 hodin.
Komínek proti dešti (nasadí se přímo na nástavec s klapkou)
Pokud jste lenošní věšet na háky nebo se to ani moc věšet nedá, rošty navíc se hodí
Síťovaný rošty jsou výborný na sýry a např. na křehký filety. Tenčí dráty znamenají lepší přistup kouře.
Můj prověřenej čistič dá nerez zase snadno do pucu bez strachu, že by udírně ublížil.
S ochranným obalem je to na sichr za každýho počasí
Koření na pořádný uzení. Základ jsou bylinkový láky, taky koření směsi bez soli pro obalení masa před uzením a nebo epesní směsi na klobásky.
TECHNICKÉ PARAMETRY:
materiál: nerez + izolační vata
příkon topné spirály: 2000W
kapacita potravin: 20 kg
průměr komínku: 100 mm
vnější rozměry: 385 x 1250x 410 mm
rozměry udící komory: 360 x 1065 x 325 mm
kapacita misky (cca 2-3hod. uzení): 150g drtě/štěpky
maximální doporučená teplota: 150 °C
váha udírny: 40 kg
Pozn.: Udírna je vhodná pouze do venkovního prostředí a LZE ji napojit na externí kouřovod.
VÝHODY ELEKTRICKÉ NEREZOVÉ UDÍRNY:
- elektrická spirála vytopí udírnu za pár minut
- spirála udící štěpku zároveň podpálí a stará se tak o vývin kouře
- piliny nebo jemná štěpka plně nahrazuje klasické dřevo, uzení je s nimi čistější a bez sazí
- integrovaný termostat hlídá nastavenou teplotu - žádný přikládání
- na vás je pouze kropení vodou pro správnou vlhkost v udírně a řízení hoření
- celonerezová udírna bude sloužit po dlouhou dobu
- ekonomický provoz - spotřeba el. přibližně 6 Kč a 100g štěpky za 1 hodinu uzení
Nerez najdete mimo venkovního a vnitřního pláště i v celé vnitřní konstrukci, kterou vyplňuje kvalitní izolační vata. Udírna je tak velmi vhodná pro celoroční provoz. Maso a ryby jdou jednoduše zavěsit na háčky v horní a střední části, případně rozložit na 5 roštů v celé výšce udírny.
Udíte pomocí kombinace elektrické topné spirály a kvalitní jemné drtě nebo pilin. Topná spirála je regulovatelná a tak pohodlně nastavíte požadovanou teplotu. Ta zároveň podpálí taky udící piliny v misce (přibližně při teplotě 60-100°C) a na vás je tak už pouze pravidelný kropení pilin vodou pro řízení rychlosti doutnání pilin a udržení vhodné vlhkosti v udírně. Výsledek uzení s topnou spirálou se kvalitou nějak neliší od tradičního topení dřevem, záleží pouze na kvalitě použité drtě, proto doporučuju používat ověřené z naší nabídky.
Pro milovníky uzení studeným kouřem (do 30°C) doporučuju použít generátor studeného kouře, který výrazně neovlivňuje teplotu v udírně a vydrží doutnat v závislosti na venkovním počasí 8-10hodin bez potřeby elektrického proudu.
VERCAJK, CO NAJDETE V KRABICI:
univerzální ohniště s topnou spirálou a miskou na udící piliny
(po vyjmutí spirály můžete zatopit i drobným dřevem)
3x rovný rošt
5x háček ve tvaru U
5x háček ve tvaru S
nástavec komínku s klapkou
teploměr
odkapová miska
4x tyč pro zavěšení háčků nebo klobásů
500 g jemné bukové štěpky
CO SE MŮŽE HODIT NAVÍC:
Na podstavci udírna dobře vynikne a navíc se nemusíte ohýbat.
Generátor studenýho kouře - tradiční uzení při nízký teplotě. Nasypete piliny, zapálíte a vydrží kouřit 8-10 hodin.
Komínek proti dešti (nasadí se přímo na nástavec s klapkou)
Pokud jste lenošní věšet na háky nebo se to ani moc věšet nedá, rošty navíc se hodí
Síťovaný rošty jsou výborný na sýry a např. na křehký filety. Tenčí dráty znamenají lepší přistup kouře.
Můj prověřenej čistič dá nerez zase snadno do pucu bez strachu, že by udírně ublížil.
S ochranným obalem je to na sichr za každýho počasí
Koření na pořádný uzení. Základ jsou bylinkový láky, taky koření směsi bez soli pro obalení masa před uzením a nebo epesní směsi na klobásky.
TECHNICKÉ PARAMETRY:
materiál: nerez + izolační vata
příkon topné spirály: 2000W
kapacita potravin: 20 kg
průměr komínku: 100 mm
vnější rozměry: 385 x 1250x 410 mm
rozměry udící komory: 360 x 1065 x 325 mm
kapacita misky (cca 2-3hod. uzení): 150g drtě/štěpky
maximální doporučená teplota: 150 °C
váha udírny: 40 kg
Pozn.: Udírna je vhodná pouze do venkovního prostředí a LZE ji napojit na externí kouřovod.
VÝHODY ELEKTRICKÉ NEREZOVÉ UDÍRNY:
- elektrická spirála vytopí udírnu za pár minut
- spirála udící štěpku zároveň podpálí a stará se tak o vývin kouře
- piliny nebo jemná štěpka plně nahrazuje klasické dřevo, uzení je s nimi čistější a bez sazí
- integrovaný termostat hlídá nastavenou teplotu - žádný přikládání
- na vás je pouze kropení vodou pro správnou vlhkost v udírně a řízení hoření
- celonerezová udírna bude sloužit po dlouhou dobu
- ekonomický provoz - spotřeba el. přibližně 6 Kč a 100g štěpky za 1 hodinu uzení
Parametry
Hmotnost | 40 kg |
Výrobce | Kaiser |
Materiál | ocelové |
Rybářské | ano |
Varianta | elektrické |
S grilem | ne |
Digitální | ne |
Maximální teplota | 150 °C |
Nerezové | ano |
Výška | 125 cm |