Ken Hom Excellence bambusové napařovací misky s víkem, průměr 20 cm Tradiční sítka, vyrobená z přírodního bambusu, jsou ideální pro vaření široké škály surovin jedním z nejzdravějších možných způsobů, a to v páře. Díky svému tvaru a průměru jsou vhodné pro použití se všemi woky Ken Hom, ale stejně dobře fungují s řadou dalších pánví. Dvoupatrové provedení umožňuje vařit více ingrediencí najednou. Stohovatelný design také znamená, že můžete na jednom woku vařit různé ingredience v různých časech,... Celý popis

Koupit za 935 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Ken Hom Excellence bambusové napařovací misky s víkem, průměr 20 cm

Tradiční sítka, vyrobená z přírodního bambusu, jsou ideální pro vaření široké škály surovin jedním z nejzdravějších možných způsobů, a to v páře. Díky svému tvaru a průměru jsou vhodné pro použití se všemi woky Ken Hom, ale stejně dobře fungují s řadou dalších pánví. Dvoupatrové provedení umožňuje vařit více ingrediencí najednou. Stohovatelný design také znamená, že můžete na jednom woku vařit různé ingredience v různých časech,
roštová základna každé napařovací misky umožňuje, aby pára pronikla a cirkulovala až na samý vrchol napařovače, což zajišťuje dokonalé vaření všech pokrmů s minimální ztrátou živin. Bambusový pařák je možné využít i pro přímé servírování ke stolu, díky poutku lze víko kdykoliv snadno sejmout.

Ken Hom wok = světová špička pro autentickou přípravu čínské a asijské kuchyně
Bambusové napařovací misky Ken Hom Excellence jsou skvělým řešením pro zdravou přípravu kompletního jídla a pro 4 osoby, bez vody i bez oleje. Jednoduše naplňte wok vroucí vodou, dokud téměř nedosáhne úrovně spodního košíčku, položte jídlo  přímo do misek pařníku nebo je nejprve vyložte pečicím papírem a pak teprve vložte potraviny, přiklopte víko. Spodní misku naplňte přísadami, jejichž vaření bude trvat déle. Pravidelně kontrolujte, zda wok nevaří na sucho. Roštová základna každé vrstvy umožňuje páře pronikat a cirkulovat až na samý vrchol, což zajišťuje dokonalé vaření jídla s minimální ztrátou živin. Stohovatelná konstrukce umožňuje používat oba nebo jen jeden koš najednou podle toho, co a kolik toho chcete napařovat.

Technické specifikace:
- průměr: 20 cm
- výška: 15 cm
- váha: 0,402 kg

Doporučení pro údržbu:
Napařovací sítka není vhodné mýt v myčce nádobí. Myjte je ručně horkou vodou a jemným, neagresivním mycím prostředkem, pokud je to nutné. Nakonec důkladně osušte čistou utěrkou.

Ken Hom – spojení švýcarské preciznosti a kvality s kouzlem asijské kuchyně
První pánev s názvem Ken Hom Hot Wok byla uvedena na trh v roce 1986, jednalo se o první wok na světě, který měl seříznuté dno tak, aby seděl nejen na otevřeném ohni, ale třeba i na elektrických plotýnkách. Prvenství měly Ken Hom Wok pánve také v tom, že se začaly prodávat i v běžných obchodech na hlavních třídách, nejen ve speciálkách. O 12 let později mělo například již 10 % domácností ve Velké Británii některý z produktů, nesoucí jméno Ken Hom. Do dnešních dnů se prodalo do 59 zemí světa více jak 8 milionů kusů výrobků, nesoucích jméno Ken Hom.

Kenova spolupráce na výrobě pánví s DKB Household, dceřinou společností švýcarského holdingu Diethelm Keller Group, nepřetržitě trvá přes 30 let, od roku uvedení první pánve na trh. Tato celosvětově působící holdingová společnost je spravovaná již čtvrtou generací zakládající rodiny a je lídrem na světovém trhu domácích potřeb.
Ken Hom wok pánve, nesoucích jeho jméno, samozřejmě používá a každý "svůj" nový výrobek také osobně velmi pečlivě testuje, než je vypuštěn na trh. Ví totiž moc dobře, jak je důležité při stir-fry vaření pracovat s kvalitním nádobím a příslušenstvím, protože i to ovlivní chuť připravovaného jídla. I proto pánve ani další doplňky nesoucí jeho jméno Ken Hom své uživatele nikdy nezklamou.
Zobrazit více