Podrobnosti o produktu OR142585 Špikovací jehla délky 19 cm, vyrobená z nerezové oceli, je určena pro pohodlné špikování masa slaninou, špekem i kořenovou zeleninou. Nerezová jehla na špikování je vynikající pomocník, který usnadní práci s přípravou masa pro pečení. Často se používá tenký špikovací nůž a špek se nechává lehce zmrazit, aby protnul maso do hloubky. Díky jehle ale "protáhnete" špek skrz maso jedním tahem. Nejčastějším druhem masa vhodným k prošpikování je hovězí zadní na tradiční... Celý popis
Koupit za 79 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Jehla špikovací nerez 19 cm
Doprava:
82 Kč
Skladem
79 Kč
Koupit za 79 Kč
Popis
Podrobnosti o produktu OR142585 Špikovací jehla délky 19 cm, vyrobená z nerezové oceli, je určena pro pohodlné špikování masa slaninou, špekem i kořenovou zeleninou.
Nerezová jehla na špikování je vynikající pomocník, který usnadní práci s přípravou masa pro pečení. Často se používá tenký špikovací nůž a špek se nechává lehce zmrazit, aby protnul maso do hloubky. Díky jehle ale "protáhnete" špek skrz maso jedním tahem. Nejčastějším druhem masa vhodným k prošpikování je hovězí zadní na tradiční svíčkovou, zvěrina, sušší králík pro pečení, vepřová kýta nebo jehněčí. Získá šťavnatost a proužek špeku při krájení vytvoří drobnou mozaiku.
Jak na to? Špek, slaninu nebo zeleninu nakrájíte na proužky, upevníte do jehly pomocí háčku a zoubků, jehlu díky ostré špičce protáhnete masem po směru masových vláken. Nakonec stačí ze zubaté koncovky špek uvolnit a je hotovo.
Snadná údržba, lze mýt v myčce na nádobí.
Nerezová jehla na špikování je vynikající pomocník, který usnadní práci s přípravou masa pro pečení. Často se používá tenký špikovací nůž a špek se nechává lehce zmrazit, aby protnul maso do hloubky. Díky jehle ale "protáhnete" špek skrz maso jedním tahem. Nejčastějším druhem masa vhodným k prošpikování je hovězí zadní na tradiční svíčkovou, zvěrina, sušší králík pro pečení, vepřová kýta nebo jehněčí. Získá šťavnatost a proužek špeku při krájení vytvoří drobnou mozaiku.
Jak na to? Špek, slaninu nebo zeleninu nakrájíte na proužky, upevníte do jehly pomocí háčku a zoubků, jehlu díky ostré špičce protáhnete masem po směru masových vláken. Nakonec stačí ze zubaté koncovky špek uvolnit a je hotovo.
Snadná údržba, lze mýt v myčce na nádobí.
Parametry
Délka | 19 cm |