Střevo na tlačenku, šunku / vaření / smrštitelné / transparentní 100mm/50cm Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, přípravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit. Použití: Pro všechny druhy vařených masných... Celý popis
Koupit za 13 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Střevo na tlačenku, šunku / vaření / smrštitelné / transparentní 100mm/50cm
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, přípravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: Pro všechny druhy vařených masných výrobků.
Pro výrobu: tlačenky, šunky a všechny druhy vařených výrobků s prodlouženou trvanlivostí
Propustnost: NE
Smrštitelnost: ANO
Teplota pro vaření max.: 90°C
Konzumace: nejedlé
Průměr obalu po naplnění : 10 cm
Šířka obalu před naplněním, měřeno na plocho: 143 mm
Délka: 50 cm
Barva: transparentní
Materiál: polyamidový 5-ti vrstvý obal
Úprava: vázaný přířez s očkem pro zavěšení
Vlastnosti obalu:
Stálost kalibru a stabilita tvaru.
Skvělé smršťovací vlastnosti.
Vynikající přilnavost při zachování výborné loupatelnosti.
Postup zpracování:
Máčení obalů před plněním: Intezivně máčet plně ponořené ve vlažné vodě cca 30 minut.
Plnění a uzavírání: Bez přítomnosti vzduchu do úplného vypnutí obalu.
Vaření a chlazení: Vařit při teplotě do 90°C max. 5 hodin, poté zchladit, nejlépe sprchováním na teplotu v jádře menší než 25 °C.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, přípravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: Pro všechny druhy vařených masných výrobků.
Pro výrobu: tlačenky, šunky a všechny druhy vařených výrobků s prodlouženou trvanlivostí
Propustnost: NE
Smrštitelnost: ANO
Teplota pro vaření max.: 90°C
Konzumace: nejedlé
Průměr obalu po naplnění : 10 cm
Šířka obalu před naplněním, měřeno na plocho: 143 mm
Délka: 50 cm
Barva: transparentní
Materiál: polyamidový 5-ti vrstvý obal
Úprava: vázaný přířez s očkem pro zavěšení
Vlastnosti obalu:
Stálost kalibru a stabilita tvaru.
Skvělé smršťovací vlastnosti.
Vynikající přilnavost při zachování výborné loupatelnosti.
Postup zpracování:
Máčení obalů před plněním: Intezivně máčet plně ponořené ve vlažné vodě cca 30 minut.
Plnění a uzavírání: Bez přítomnosti vzduchu do úplného vypnutí obalu.
Vaření a chlazení: Vařit při teplotě do 90°C max. 5 hodin, poté zchladit, nejlépe sprchováním na teplotu v jádře menší než 25 °C.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde