Střevo na párky / jedlé kolagenní / transparentní 26mm/14,3m Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, přípravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit. Použití: Ideální na uzené párky, pro párky vařené v páře... Celý popis

Koupit za 133 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Střevo na párky / jedlé kolagenní / transparentní 26mm/14,3m
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, přípravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: Ideální na uzené párky, pro párky vařené v páře a sušené
Pro výrobu: Vídeňské párky, hot dog, grilovací párky, kabanos, frankfurtské párky, jemné párky, klobásky aj.
Propustnost: ANO
Teplota pro vaření max.: 75°C
Teplota pro uzení max.: 75°C
Konzumace: Jedlé
Průměr obalu po naplnění: 2,6 cm
Délka: 1 ks = Jeden roubík = délka 14,3 m
Barva: přírodní, transparentní
Složení: hovězí kolagen
Úprava: řásněný roubík s otevřeným koncem
Vlastnosti obalu:

vynikající zpracování
optimální pohlcování kouře
regulovatelná kvalita „skusu“ splňující očekávání zákazníků
stálá barva a vůně

Postup zpracování:
Máčení obalů před plněním: Roubíky nenamáčíme dopředu.
Uzení a chlazení: Výrobky se udí v kouři a vaří se v páře při max. teplotě 75 °C. Po tepelném opracování doporučujeme výrobky ochladit sprchováním studenou vodou. Uzení studeným kouřem a sušení je možno provádět dle potřeby.
 
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Zobrazit více