Japonský okrajovací nůž 100 mm, Dellinger Samurai Drobnější okrajovací nůž je perfektní pomocník při okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny. Snadno s ním docílíte mimořádně přesného řezu, zároveň je ale dost silný i na špikování masa. Díky jeho všestrannosti je nepostradatelný v kuchyni každého kuchaře. Čepel nože je tvořena jádrem z damascénské oceli VG10 (o tvrdosti přibližně 61 HRC), které je vloženo mezi 66 vrstev dvou nerezových ocelí rozdílných tvrdostí, které čepeli propůjčují... Celý popis
Koupit za 999 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
100 %
DELLINGER Samurai nůž okrajovací 100 mm
Doprava:
99 Kč
Skladem
999 Kč
Koupit za 999 Kč
98 %
Okrajovací nůž Paring Samurai Dellinger 10 cm
Doprava:
79 Kč
Skladem
999 Kč
Koupit za 999 Kč
98 %
Okrajovací nůž PARING SAMURAI 10 cm, Dellinger
Doprava:
79 Kč
Skladem
999 Kč
Koupit za 999 Kč
98 %
nůž okrajovací 100 mm Dellinger Samurai
Doprava:
zdarma
Skladem
899 Kč
Koupit za 899 Kč
95 %
Dellinger Nůž okrajovací 100 mm Samurai
Doprava:
79 Kč
Skladem
899 Kč
Koupit za 899 Kč
Popis
Japonský okrajovací nůž 100 mm, Dellinger Samurai
Drobnější okrajovací nůž je perfektní pomocník při okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny. Snadno s ním docílíte mimořádně přesného řezu, zároveň je ale dost silný i na špikování masa. Díky jeho všestrannosti je nepostradatelný v kuchyni každého kuchaře.
Čepel nože je tvořena jádrem z damascénské oceli VG10 (o tvrdosti přibližně 61 HRC), které je vloženo mezi 66 vrstev dvou nerezových ocelí rozdílných tvrdostí, které čepeli propůjčují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem TINY WAVE minimalizuje tření při řezu a tím zabraňuje ulpívání krájeného materiálu k čepeli.
Rukojeť nože je vyrobena z oblíbeného materiálu G-10. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří a rukojeti, středový nýt je navíc zdobený znakem samurajů. Rukojeť je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržená pro mimořádně bezpečné a pohodlné používání.
Parametry nože:
- Ocel: VG10 Damascus, 61 HRC
- Délka čepele: 100 mm
- Délka rukojeti: 105 mm
- Celková délka: 205 mm
- Hmotnost: 104 g
- Dodáváno v dřevěné dárkové kazetě
Ostření a údržba:
- Pro každodenní vytažení ostří používejte ocílku.
- Pro ostření používejte diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi, obraťte se na profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
- Nože z damaškové oceli nikdy neumývejte v myčce na nádobí! Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
- Japonské nože nikdy nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin! Může dojít ke zlomení ostří nebo vylomení jeho části.
- Chraňte nože a jejich ostří před pádem nebo nárazem!
- K uložení nožů používejte magnetickou lištu nebo stojánek.
Rozbouřené moře na čepeli ...
... a ta rukojeť
Řada Dellinger Samurai:
Drobnější okrajovací nůž je perfektní pomocník při okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny. Snadno s ním docílíte mimořádně přesného řezu, zároveň je ale dost silný i na špikování masa. Díky jeho všestrannosti je nepostradatelný v kuchyni každého kuchaře.
Čepel nože je tvořena jádrem z damascénské oceli VG10 (o tvrdosti přibližně 61 HRC), které je vloženo mezi 66 vrstev dvou nerezových ocelí rozdílných tvrdostí, které čepeli propůjčují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem TINY WAVE minimalizuje tření při řezu a tím zabraňuje ulpívání krájeného materiálu k čepeli.
Rukojeť nože je vyrobena z oblíbeného materiálu G-10. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří a rukojeti, středový nýt je navíc zdobený znakem samurajů. Rukojeť je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržená pro mimořádně bezpečné a pohodlné používání.
Parametry nože:
- Ocel: VG10 Damascus, 61 HRC
- Délka čepele: 100 mm
- Délka rukojeti: 105 mm
- Celková délka: 205 mm
- Hmotnost: 104 g
- Dodáváno v dřevěné dárkové kazetě
Ostření a údržba:
- Pro každodenní vytažení ostří používejte ocílku.
- Pro ostření používejte diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi, obraťte se na profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
- Nože z damaškové oceli nikdy neumývejte v myčce na nádobí! Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
- Japonské nože nikdy nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin! Může dojít ke zlomení ostří nebo vylomení jeho části.
- Chraňte nože a jejich ostří před pádem nebo nárazem!
- K uložení nožů používejte magnetickou lištu nebo stojánek.
Rozbouřené moře na čepeli ...
... a ta rukojeť
Řada Dellinger Samurai:
Parametry
| Výrobce | Dellinger |
| Materiál čepele | damašková ocel |
| Barva | černá |
| Určení | na ovoce a zeleninu |
| Materiál rukojeti | G-10 |
| Typ nože | okrajovací a loupací |
| Délka ostří | 10 cm |