Jednoduché použití: Ostření nožů: Položte nůž na okraj stolu ostřím nahoru (viz foto), brousek uchopte pevně viz. obr. body 5 a železnou částí (1) pod mírným tlakem přejíždíme pod požadovaným úhlem shora dolů po hraně, dokud se nevytvoří ostří. TOTO PROVÁDĚJTE JEN Z JEDNÉ STRANY NOŽE. Po dosažení patřičné ostrosti zahladíte bílou keramickou částí brousku (2) případné trhliny na ostří. Ostření čepelí nůžek se provádí obdobně (viz. video) g
Koupit za 299 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Brousek na nůžky a nože Stocker
Doprava:
79 Kč
Skladem
299 Kč
Koupit za 299 Kč
Popis
Jednoduché použití:
Ostření nožů: Položte nůž na okraj stolu ostřím nahoru (viz foto), brousek uchopte pevně viz. obr. body 5 a železnou částí (1) pod mírným tlakem přejíždíme pod požadovaným úhlem shora dolů po hraně, dokud se nevytvoří ostří. TOTO PROVÁDĚJTE JEN Z JEDNÉ STRANY NOŽE. Po dosažení patřičné ostrosti zahladíte bílou keramickou částí brousku (2) případné trhliny na ostří.
Ostření čepelí nůžek se provádí obdobně (viz. video)
g
Ostření nožů: Položte nůž na okraj stolu ostřím nahoru (viz foto), brousek uchopte pevně viz. obr. body 5 a železnou částí (1) pod mírným tlakem přejíždíme pod požadovaným úhlem shora dolů po hraně, dokud se nevytvoří ostří. TOTO PROVÁDĚJTE JEN Z JEDNÉ STRANY NOŽE. Po dosažení patřičné ostrosti zahladíte bílou keramickou částí brousku (2) případné trhliny na ostří.
Ostření čepelí nůžek se provádí obdobně (viz. video)
g