Čerstvé uzené ryby nejsou pochoutkou, kterou si můžete vychutnat výhradně v přístavu. Také maso a uzeniny si udrží po dlouhou dobu nezaměnitelnou chuť. S udírnou RCRO-1300 si můžete delikatesy vytvořit sami a Vašim hostům tak můžete nabídnout skvělý gurmánský zážitek. Kromě toho uzené potraviny vydrží déle, protože jsou kouřem zabity bakterie a houby. Udírna o objemu 147 l nabízí dostatek prostoru nao čerstvé ryby, uzeniny a masné výrobky. Potraviny mohou být zavěšeny hákem v troubě nebo uskladněny... Celý popis
Koupit za 16 248 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Royal Catering Udírna - 8 přihrádek
Doprava:
zdarma
16 248 Kč
Koupit za 16 248 Kč
Royal Catering 8 přihrádek RCRO-1300
Doprava:
90 Kč
15 598 Kč
Koupit za 15 598 Kč
Popis
Čerstvé uzené ryby nejsou pochoutkou, kterou si můžete vychutnat výhradně v přístavu. Také maso a uzeniny si udrží po dlouhou dobu nezaměnitelnou chuť. S udírnou RCRO-1300 si můžete delikatesy vytvořit sami a Vašim hostům tak můžete nabídnout skvělý gurmánský zážitek. Kromě toho uzené potraviny vydrží déle, protože jsou kouřem zabity bakterie a houby. Udírna o objemu 147 l nabízí dostatek prostoru nao čerstvé ryby, uzeniny a masné výrobky. Potraviny mohou být zavěšeny hákem v troubě nebo uskladněny na 8 policích. Ty mají minimální odstup 7 cm na výšku. Pro uzení je udicí skříň uzavřena a nádoba s uhlíky se naplní dřevěnými třískami, které produkují kouř na uzení. Nádobu s uhlíky lze bez problémů umístit bez nutnosti otevření skříně. Pod bednou s uhlíky se nachází odpadní nádoba na zhaslé uhlíky vzniklé při uzení. Poté lze nastavit požadovanou teplotu pomocí regulátoru teploty. Teplotní rozsah 0-135 °C umožňuje kouřit stejně teple nebo horce. Dobu kouření lze nastavit regulátorem. Alarm vás bude informovat, jakmile časový limit vyprší. Maximální rozsah časovače je 120 minut. Pokud nebudete po nastavené době spokojeni s výsledkem grilování, lze časovač nastavit opakovaně. Na stranách udírny se nachází dobře čitený termometr, který ukazuje teplotu jak v jednotce Fahrenheit, tak Celsius. Tak vždycky budete o teplotě informovaní, aniž byste museli udírnu otevírat a můžete ji nastavit dle Vašich potřeb. Tuk, který je produkován kouřením, je shromažďovaný odpadní nádobou, která chrání nádobu na uhlíky a zem před nečistotami. Při vysokém vzniku tuku odtéká zachycený tuk přes výlevku do misky pod odpadní nádobou. Tam se shromažďuje a může být snadno zlikvidován. Udírna je vyrobena z vysoce kvalitní ušlechtilé oceli. Materiál se snadno čistí a je velmi robustní, takže si udírna trvale zachovává svůj lesknoucí se povrch. Kromě toho vykazuje nerezová ocel odolnost proti vnějším vlivům a je obzvláště odolná proti nárazu. Jeho hladký povrch se vyznačuje vynikajícími hygienickými vlastnostmi, takže se udírna ideálně hodí na zpracování potravin, jako jsou ryby a maso. Součástí balení je udírna, komínová trubka, odpadní miska, nádoba na zachytávání tuku, nádoba na popel, bedna na uhlíky, regulační jednotka na teplotu s časovačem, 8 odkládacích roštů a 10 udících háčků.
Parametry
Hmotnost | 39.50 kg |
Výrobce | Royal Catering |
Materiál | ocelové |
Rybářské | ne |
Varianta | elektrické |
S grilem | ne |
Digitální | ne |
Maximální teplota | 110 °C |
Výška | 130 cm |
Šířka | 45 cm |
Hloubka | 44 cm |