Řada výrobků BODUM® byla doplněna těmito fantastickými šlehači na mléko. Měkké plastové víčko má hluboký okraj, aby zabránilo mléčné pěně vytékat skrz nálevku. Držák šlehacího pístu se velice dobře drží a je příjemný na dotek. Za méně než 30 sekund můžete snadno proměnit předehřáté mléko v hustou mléčnou pěnu. Jakmile mléčnou pěnu použijete, můžete jednoduše umýt každou část šlehače BODUM® LATTEO v myčce na nádobí. Jak snadno připravit mléčnou pěnu: 1) Naplňte nádobku STUDENÝM mlékem (odtučněným... Celý popis
Koupit za 889 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
BODUM® LATTEO
Doprava:
49 Kč
Skladem
889 Kč
Koupit za 889 Kč
Popis
Řada výrobků BODUM® byla doplněna těmito fantastickými šlehači na mléko. Měkké plastové víčko má hluboký okraj, aby zabránilo mléčné pěně vytékat skrz nálevku. Držák šlehacího pístu se velice dobře drží a je příjemný na dotek.
Za méně než 30 sekund můžete snadno proměnit předehřáté mléko v hustou mléčnou pěnu. Jakmile mléčnou pěnu použijete, můžete jednoduše umýt každou část šlehače BODUM® LATTEO v myčce na nádobí.
Jak snadno připravit mléčnou pěnu:
1) Naplňte nádobku STUDENÝM mlékem (odtučněným nebo polotučným) až po rysku (cca. 0,25l)
2) Umístěte nádobku na rovný povrch.
3) Nasaďte víčko se šlehačem na nádobku a zavřete nálevku.
4) Šlehejte mléko stlačováním a vytahováním pístu nahoru a dolů, takto zatáhněte a stlačte cca. 60-90krát (ucítíte, jak mléko houstne).
5) Nechte mléko cca. minutu odpočinout. Za tuto dobu ještě výrazně zhoustne.
6) Pokud chcete mléčnou pěnu horkou, ohřejte ji po cca. 30-50 sekund na nejvyšší stupeň v mikrovlnné troubě (nezapomeňte nejprve sundat víčko s pístem).
Za méně než 30 sekund můžete snadno proměnit předehřáté mléko v hustou mléčnou pěnu. Jakmile mléčnou pěnu použijete, můžete jednoduše umýt každou část šlehače BODUM® LATTEO v myčce na nádobí.
Jak snadno připravit mléčnou pěnu:
1) Naplňte nádobku STUDENÝM mlékem (odtučněným nebo polotučným) až po rysku (cca. 0,25l)
2) Umístěte nádobku na rovný povrch.
3) Nasaďte víčko se šlehačem na nádobku a zavřete nálevku.
4) Šlehejte mléko stlačováním a vytahováním pístu nahoru a dolů, takto zatáhněte a stlačte cca. 60-90krát (ucítíte, jak mléko houstne).
5) Nechte mléko cca. minutu odpočinout. Za tuto dobu ještě výrazně zhoustne.
6) Pokud chcete mléčnou pěnu horkou, ohřejte ji po cca. 30-50 sekund na nejvyšší stupeň v mikrovlnné troubě (nezapomeňte nejprve sundat víčko s pístem).
Parametry
Výrobce | Bodum |
Objem nádoby | 0.25 l |
Ruční | ano |
Pěniče | ano |