Bodum Latteo 0,25l

0 %
(0 hodnocení)

Řada výrobků BODUM® byla doplněna těmito fantastickými šlehači na mléko. Měkké plastové víčko má hluboký okraj, aby zabránilo mléčné pěně vytékat skrz nálevku. Držák šlehacího pístu se velice dobře drží a je příjemný na dotek. Za méně než 30 sekund můžete snadno proměnit předehřáté mléko v hustou mléčnou pěnu. Jakmile mléčnou pěnu použijete, můžete jednoduše umýt každou část šlehače BODUM® LATTEO v myčce na nádobí. Jak snadno připravit mléčnou pěnu: 1) Naplňte nádobku STUDENÝM mlékem (odtučněným... Celý popis

Koupit za 889 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Řada výrobků BODUM® byla doplněna těmito fantastickými šlehači na mléko. Měkké plastové víčko má hluboký okraj, aby zabránilo mléčné pěně vytékat skrz nálevku. Držák šlehacího pístu se velice dobře drží a je příjemný na dotek.

Za méně než 30 sekund můžete snadno proměnit předehřáté mléko v hustou mléčnou pěnu. Jakmile mléčnou pěnu použijete, můžete jednoduše umýt každou část šlehače BODUM® LATTEO v myčce na nádobí.

Jak snadno připravit mléčnou pěnu:
1) Naplňte nádobku STUDENÝM mlékem (odtučněným nebo polotučným) až po rysku (cca. 0,25l)
2) Umístěte nádobku na rovný povrch.
3) Nasaďte víčko se šlehačem na nádobku a zavřete nálevku.
4) Šlehejte mléko stlačováním a vytahováním pístu nahoru a dolů, takto zatáhněte a stlačte cca. 60-90krát (ucítíte, jak mléko houstne).
5) Nechte mléko cca. minutu odpočinout. Za tuto dobu ještě výrazně zhoustne.
6) Pokud chcete mléčnou pěnu horkou, ohřejte ji po cca. 30-50 sekund na nejvyšší stupeň v mikrovlnné troubě (nezapomeňte nejprve sundat víčko s pístem).
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Bodum
Objem nádoby 0.25 l
Ruční ano
Pěniče ano

Podobné produkty