Vařte své oblíbené jídla jako skutečný šéfkuchař v pohodlí svého domova. Bez velké námahy připravíte zdravé a lahodné jídla. S vařičem Sous Vide Laci se Vám podaří výborné steaky, křupavá zelenina nebo aromatické pokrmy z ryb bez připálení. Co je Sous Vide vaření? Sous Vide je technika pro přípravu jídel bez přístupu kyslíku a použití tuku. Ochucený pokrm se vloží do sáčků vhodných pro tepelnou úpravu a pomocí vakuovacího zařízení se utěsní. Následně se vaří v lázni při nízké teplotě v závislosti... Celý popis
Koupit za 3 390 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Laica SVC107L Sous-vide vařič
Doprava:
zdarma
Skladem
3 390 Kč
Koupit za 3 390 Kč
Laica SVC107L
Doprava:
zdarma
Skladem
3 390 Kč
Koupit za 3 390 Kč
Laica Sous vide vařič SVC107L
Doprava:
zdarma
Skladem
3 390 Kč
Koupit za 3 390 Kč
Laica SVC107L
Doprava:
zdarma
Skladem
3 390 Kč
Koupit za 3 390 Kč
Vařič Sous-vide Laica SVC107L
Doprava:
zdarma
Skladem
3 389 Kč
Koupit za 3 389 Kč
Popis
Vařte své oblíbené jídla jako skutečný šéfkuchař v pohodlí svého domova.
Bez velké námahy připravíte zdravé a lahodné jídla. S vařičem Sous Vide Laci se Vám podaří výborné steaky, křupavá zelenina nebo aromatické pokrmy z ryb bez připálení.
Co je Sous Vide vaření?
Sous Vide je technika pro přípravu jídel bez přístupu kyslíku a použití tuku. Ochucený pokrm se vloží do sáčků vhodných pro tepelnou úpravu a pomocí vakuovacího zařízení se utěsní. Následně se vaří v lázni při nízké teplotě v závislosti na druhu pokrmu.Díky vakuovému balení si jídlo uchovává vitamíny, maximum šťávy, svou chuť a vůni. Maso neobsahuje žádné bakterie, které často nelze zaručit konvenčními způsoby pečení.
Vakuované potraviny vydrží déle čerstvé. Takto tepelně upravené potraviny lze skladovat v chladničce až 15 dní a v mrazničce více než jeden měsíc.Sous Vide vaření šetří váš čas a špinavé nádobí.Jediné, co musíte udělat je uzavřít požadované potraviny ať už je to maso, ryby nebo zelenina spolu s kořením nebo marinádou do vakuového sáčku, nastavit vhodný čas a teplotu vaření na zařízení Sous Vide. Díky permanentnímu oběhu vody je teplota v celém variaci prostoru stejná. Takto je zajištěno, že během Sous Vide vaření nevzniknou oblasti se studenou vodou, kde se potraviny dostatečně dobře neuvaří. Cirkulace je garancí úspěchu pro Sous Vide vaření.
Co k vaření Sous Vide potřebujete?
- ponorný vařič nebo hrnec Laica Sous Vide
- zařízení pro svařování a vakuové sáčky vhodné na vaření Sous Vide• zapínač / vypínač na vrchní části zařízení
• jednoduché ovládání s LED displejem
• dotyková tlačítka
• nastavitelná teplota od 25 ° C do 95 ° C
• oběhová kapacita: 6 - 15l
• nastavení časovače: až 99 hodin a 59 min.
• voděodolnost IPX7
• konstrukce z ušlechtilé oceli
• napájení: 220-240 V ~ | 50/60 Hz
• měrná jednotka ° C
• V balení: ponorný vařič, 5 ks vakuových sáčků pro Sous Vide vaření
Rozměry:
• vnější rozměry: 40,4 x 13,5 x 9,2 cm
• hmotnost: 1,37 kg
Bez velké námahy připravíte zdravé a lahodné jídla. S vařičem Sous Vide Laci se Vám podaří výborné steaky, křupavá zelenina nebo aromatické pokrmy z ryb bez připálení.
Co je Sous Vide vaření?
Sous Vide je technika pro přípravu jídel bez přístupu kyslíku a použití tuku. Ochucený pokrm se vloží do sáčků vhodných pro tepelnou úpravu a pomocí vakuovacího zařízení se utěsní. Následně se vaří v lázni při nízké teplotě v závislosti na druhu pokrmu.Díky vakuovému balení si jídlo uchovává vitamíny, maximum šťávy, svou chuť a vůni. Maso neobsahuje žádné bakterie, které často nelze zaručit konvenčními způsoby pečení.
Vakuované potraviny vydrží déle čerstvé. Takto tepelně upravené potraviny lze skladovat v chladničce až 15 dní a v mrazničce více než jeden měsíc.Sous Vide vaření šetří váš čas a špinavé nádobí.Jediné, co musíte udělat je uzavřít požadované potraviny ať už je to maso, ryby nebo zelenina spolu s kořením nebo marinádou do vakuového sáčku, nastavit vhodný čas a teplotu vaření na zařízení Sous Vide. Díky permanentnímu oběhu vody je teplota v celém variaci prostoru stejná. Takto je zajištěno, že během Sous Vide vaření nevzniknou oblasti se studenou vodou, kde se potraviny dostatečně dobře neuvaří. Cirkulace je garancí úspěchu pro Sous Vide vaření.
Co k vaření Sous Vide potřebujete?
- ponorný vařič nebo hrnec Laica Sous Vide
- zařízení pro svařování a vakuové sáčky vhodné na vaření Sous Vide• zapínač / vypínač na vrchní části zařízení
• jednoduché ovládání s LED displejem
• dotyková tlačítka
• nastavitelná teplota od 25 ° C do 95 ° C
• oběhová kapacita: 6 - 15l
• nastavení časovače: až 99 hodin a 59 min.
• voděodolnost IPX7
• konstrukce z ušlechtilé oceli
• napájení: 220-240 V ~ | 50/60 Hz
• měrná jednotka ° C
• V balení: ponorný vařič, 5 ks vakuových sáčků pro Sous Vide vaření
Rozměry:
• vnější rozměry: 40,4 x 13,5 x 9,2 cm
• hmotnost: 1,37 kg
Parametry
Výrobce | Laica |
Typ | ponorné vařiče |
Příkon | 1200 W |
Objem nádoby | 15 l |
Rozmezí nastavení teploty | 25 - 95 °C |
Displej | ano |
Časovač | ano |
Nastavitelná teplota | ano |
Funkce udržení teploty | ano |