"PŘENOSNÁ PADESÁTKA" je nejoblíbenější udírna na dřevo v mojí nabídce a výborně se hodí pro domácí uzení od jara do podzimu dokud teplota nespadne pod 5°C. Vejde se do ní 12 středních ryb, cca 25 klobás a nebo 10 kilo masa rozložený na roštech. Díky kalenýmu sklu ve dveřích udírny můžete sledovat vše, co se uvnitř při uzení děje. Udit můžete klasicky zavěšením na háky v horní části a nebo využít 3 patra roštů. V ohništi roztopíte oheň z drobného tvrdého dřeva nebo dřevěné uhlí a po vytvoření... Celý popis
Koupit za 8 360 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
KAISER udírna PADESÁTKA, nerez
Doprava:
zdarma
Skladem
8 360 Kč
Koupit za 8 360 Kč
KAISER udírna PADESÁTKA, nerez
Doprava:
zdarma
Skladem
7 600 Kč
Koupit za 7 600 Kč
Popis
"PŘENOSNÁ PADESÁTKA" je nejoblíbenější udírna na dřevo v mojí nabídce a výborně se hodí pro domácí uzení od jara do podzimu dokud teplota nespadne pod 5°C.
Vejde se do ní 12 středních ryb, cca 25 klobás a nebo 10 kilo masa rozložený na roštech. Díky kalenýmu sklu ve dveřích udírny můžete sledovat vše, co se uvnitř při uzení děje. Udit můžete klasicky zavěšením na háky v horní části a nebo využít 3 patra roštů.
V ohništi roztopíte oheň z drobného tvrdého dřeva nebo dřevěné uhlí a po vytvoření žhavého základu ohniště vložíte přímo do udírny. To posypete hrubší dřevěnou štěpkou pro správný vývin kouře. Přísun vzduchu se řídí spodní klapkou a únik kouře z udírny můžete kontrolovat horní klapkou, která se nachází na horní straně uprostřed udírny.
PADESÁTKU můžete mít i v elektrické verzi, kterou najdete ZDE.
VERCAJK, CO NAJDETE V KRABICI:
univerzální zásuvka pro topení
rovný rošt
vlnkový rošt (pro ryby)
set háčků ve tvaru S (celkem 5kusů)
set háčků ve tvaru U (celkem 5kusů)
teploměr
odkapová miska (pro zachycení tuku z masa)
500 g hrubé bukové štěpky
CO SE MŮŽE HODIT NAVÍC:
Na podstavci udírna dobře vynikne a navíc se nemusíte ohýbat.
Generátor studenýho kouře - tradiční uzení při nízký teplotě. Nasypete piliny, zapálíte a vydrží kouřit 8-10 hodin.
Pokud jste lenošní věšet na háky nebo se to ani moc věšet nedá, rošty navíc se hodí
Síťovaný rošty jsou výborný na sýry a např. na křehký filety. Tenčí dráty znamenají lepší přistup kouře.
Můj prověřenej čistič dá nerez zase snadno do pucu bez strachu, že by udírně ublížil.
TECHNICKÉ PARAMETRY:
materiál: nerez
kapacita potravin: 10 kg
vnější rozměry: 395 x 800 x 275 mm
rozměry udící komory: 395 x 525 x 270 mm
kapacita misky (cca 2-3hod. uzení): 100g drtě/štěpky
maximální doporučená teplota: 150 °C
váha udírny: 14 kg
Pozn.: Udírna je vhodná pouze do venkovního prostředí a nelze ji napojit na externí kouřovod.
Vejde se do ní 12 středních ryb, cca 25 klobás a nebo 10 kilo masa rozložený na roštech. Díky kalenýmu sklu ve dveřích udírny můžete sledovat vše, co se uvnitř při uzení děje. Udit můžete klasicky zavěšením na háky v horní části a nebo využít 3 patra roštů.
V ohništi roztopíte oheň z drobného tvrdého dřeva nebo dřevěné uhlí a po vytvoření žhavého základu ohniště vložíte přímo do udírny. To posypete hrubší dřevěnou štěpkou pro správný vývin kouře. Přísun vzduchu se řídí spodní klapkou a únik kouře z udírny můžete kontrolovat horní klapkou, která se nachází na horní straně uprostřed udírny.
PADESÁTKU můžete mít i v elektrické verzi, kterou najdete ZDE.
VERCAJK, CO NAJDETE V KRABICI:
univerzální zásuvka pro topení
rovný rošt
vlnkový rošt (pro ryby)
set háčků ve tvaru S (celkem 5kusů)
set háčků ve tvaru U (celkem 5kusů)
teploměr
odkapová miska (pro zachycení tuku z masa)
500 g hrubé bukové štěpky
CO SE MŮŽE HODIT NAVÍC:
Na podstavci udírna dobře vynikne a navíc se nemusíte ohýbat.
Generátor studenýho kouře - tradiční uzení při nízký teplotě. Nasypete piliny, zapálíte a vydrží kouřit 8-10 hodin.
Pokud jste lenošní věšet na háky nebo se to ani moc věšet nedá, rošty navíc se hodí
Síťovaný rošty jsou výborný na sýry a např. na křehký filety. Tenčí dráty znamenají lepší přistup kouře.
Můj prověřenej čistič dá nerez zase snadno do pucu bez strachu, že by udírně ublížil.
TECHNICKÉ PARAMETRY:
materiál: nerez
kapacita potravin: 10 kg
vnější rozměry: 395 x 800 x 275 mm
rozměry udící komory: 395 x 525 x 270 mm
kapacita misky (cca 2-3hod. uzení): 100g drtě/štěpky
maximální doporučená teplota: 150 °C
váha udírny: 14 kg
Pozn.: Udírna je vhodná pouze do venkovního prostředí a nelze ji napojit na externí kouřovod.
Parametry
Hmotnost | 14 kg |
Výrobce | Kaiser |
Materiál | nerezové |
Rybářské | ano |
Varianta | na dřevo |
S grilem | ne |
Digitální | ne |
Maximální teplota | 110 °C |
Nerezové | ano |
Počet roštů | 3 ks |
Počet háčků | 10 ks |
S prosklenými dveřmi | ano |
Výška | 80 cm |
Šířka | 39.5 cm |
Hloubka | 27.5 cm |