Kilner šlehač na máslo | VašeKuchyně.cz Kilner šlehač na máslo Chutné domácí máslo do deseti minut s použitím jediné ingredience (smetany na šlehání) a pouhým otáčením kliky. Tento důmyslně navržený produkt přináší tradiční výrobní metody do 21. století a umožňuje vytvořit si vlastní domácí máslo. Případně můžete máslo ochutit přidáním bylin, koření, česneku, chilli nebo přísad dle vaší fantazie. silikonové lopatky rozměry: 11 x 27 cm doporučeno ruční mytí Ruční šlehač na máslo Kilner vám umožní... Celý popis
Koupit za 1 449 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Kilner šlehač na máslo | VašeKuchyně.cz
Kilner šlehač na máslo
Chutné domácí máslo do deseti minut s použitím jediné ingredience (smetany na šlehání) a pouhým otáčením kliky. Tento důmyslně navržený produkt přináší tradiční výrobní metody do 21. století a umožňuje vytvořit si vlastní domácí máslo. Případně můžete máslo ochutit přidáním bylin, koření, česneku, chilli nebo přísad dle vaší fantazie.
silikonové lopatky
rozměry: 11 x 27 cm
doporučeno ruční mytí
Ruční šlehač na máslo Kilner vám umožní připravit 110 g másla z 300 ml smetany. Výrobek se skládá z nádoby o objemu 1 litr a klikového mechanismu. Šlehač se snadno používá a příprava másla s ním trvá asi 10 minut. Jednoduše nalijte smetanu (nejlépe domácí nebo s obsahem tuku 30 %) do sklenice a přidejte špetku soli. Pak sklenici uzavřete a otáčejte klikou, dokud se podmáslí neoddělí. Odlijte podmáslí a hotové máslo přeneste do mísy se studenou vodou, kde ho uhněťte jako těsto. Po odležení vzniklého podmáslí a vytvoření kostek lze domácí máslo skladovat v lednici po dobu jednoho týdne.
Kilner šlehač na máslo
Chutné domácí máslo do deseti minut s použitím jediné ingredience (smetany na šlehání) a pouhým otáčením kliky. Tento důmyslně navržený produkt přináší tradiční výrobní metody do 21. století a umožňuje vytvořit si vlastní domácí máslo. Případně můžete máslo ochutit přidáním bylin, koření, česneku, chilli nebo přísad dle vaší fantazie.
silikonové lopatky
rozměry: 11 x 27 cm
doporučeno ruční mytí
Ruční šlehač na máslo Kilner vám umožní připravit 110 g másla z 300 ml smetany. Výrobek se skládá z nádoby o objemu 1 litr a klikového mechanismu. Šlehač se snadno používá a příprava másla s ním trvá asi 10 minut. Jednoduše nalijte smetanu (nejlépe domácí nebo s obsahem tuku 30 %) do sklenice a přidejte špetku soli. Pak sklenici uzavřete a otáčejte klikou, dokud se podmáslí neoddělí. Odlijte podmáslí a hotové máslo přeneste do mísy se studenou vodou, kde ho uhněťte jako těsto. Po odležení vzniklého podmáslí a vytvoření kostek lze domácí máslo skladovat v lednici po dobu jednoho týdne.