Švýcarská společnost JURA je výrobcem nejlepších kávovarů s integrovaným mlýnkem. Navíc se jako jediná na světě specializuje na automatické kávovary pro přípravu kávových specialit – jak jinak než z čerstvě namletých kávových zrn. Ta dodají nápojům lepší a rozmanitější chuť i aroma. Švýcarská kvalita spojená s inovací – to jsou inteligentní kávovary JURA. Profesionální napěňovač mléka JURA pro výrobu lahodných kávových specialit s mlékem umožňuje napěnění mléka jedním stiskem tlačítka. V první... Celý popis
Koupit za 1 390 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Jura Fine Foam G2
Doprava:
120 Kč
Skladem
1 390 Kč
Koupit za 1 390 Kč
JURA profesionální napěňovač mléka - Okamžitá expedice zboží
Doprava:
zdarma
Skladem
1 990 Kč
Koupit za 1 990 Kč
JURA profesionální napěňovač mléka
Doprava:
zdarma
Skladem
1 999 Kč
Koupit za 1 999 Kč
JURA Profesionální tryska na jemnou pěnu G2
Doprava:
zdarma
Skladem
1 990 Kč
Koupit za 1 990 Kč
Jura Fine Foam G2
Doprava:
160 Kč
Skladem
1 990 Kč
Koupit za 1 990 Kč
Popis
Švýcarská společnost JURA je výrobcem nejlepších kávovarů s integrovaným mlýnkem. Navíc se jako jediná na světě specializuje na automatické kávovary pro přípravu kávových specialit – jak jinak než z čerstvě namletých kávových zrn. Ta dodají nápojům lepší a rozmanitější chuť i aroma. Švýcarská kvalita spojená s inovací – to jsou inteligentní kávovary JURA.
Profesionální napěňovač mléka JURA pro výrobu lahodných kávových specialit s mlékem umožňuje napěnění mléka jedním stiskem tlačítka. V první fázi je mléko našleháno na standard profesionálních baristů. Ve druhé fázi se pak mléko nasaje a zahřívá. Revoluční technologie jemné pěny JURA zajistí jemnou mléčnou pěnu s dlouho trvající konzistencí.
Díky profesionálnímu napěňovači/cappuccinátoru JURA si můžete v pohodlí domova vychutnat lahodné cappuccino, latte macchiato nebo připravit pro děti výbornou domácí čokoládu a horké kakao. Napěňovač je kompatibilní se všemi kávovary JURA vybavenými Connector System©.
- Vyrobí lahodnou mléčnou pěnu a horké mléko
- Revoluční technologie mléčné pěny s dlouho trvající konzistencí
- Opatřen vyměnitelnou mléčnou výpustí
- Pro kávovary JURA řady C, E a J
Údržba:
- Pokud jste připravovali horké mléko či mléčnou pěnu, je nutné napěňovač čistit každý den po použití.
- Mléčnou výpust je z hygienických důvodů nutno měnit cca každé 2 měsíce.
- Pro zaručení 100 % efektivity čištění používejte, prosím, pouze originální čisticí prostředek mléčných cest.
Tradiční švýcarská značka luxusních spotřebičů do domácnosti JURA se posledních 30 let věnuje výlučně výrobě a inovacím na poli automatických kávovarů. Její první kávovar spatřil světlo světa už v roce 1937. Od té doby se společnost JURA stala světovým lídrem v oblasti inovací kávových automatů pro přípravu kávy a kávových specialit. Působivé úspěchy potvrzené mnoha mezinárodními oceněními činí ze společnosti JURA odborníka na výrobu plnoautomatických kávovarů a poskytují záruku kvality a spolehlivosti. V současnosti prodává své špičkové designové kávovary JURA spokojeným zákazníkům v 50 světových zemích.
Příprava Latte Macchiata:
- Latte Macchiato je velmi oblíbenou kávovou specialitou s typickým pruhováním jednotlivých vrstev. Jeho příprava je na kávovarech JURA velice snadná. Potřebujeme 250 ml mléka (o teplotě 4 °C) a čerstvé espresso.
- Základem nápoje je mléčná pěna, kterou necháme napěnit pomocí napěňovače mléka / cappuccinátoru do nerezové konvičky na mléko (případně přímo do sklenice na latte). Pěna musí vždy stékat po stěně konvičky (sklenice), zamezí se tak tvorbě velkých bublin.
- Mléčnou pěnu pomalým krouživým pohybem konvičky promícháme a nalijeme do sklenice. Pěna by měla sahat až do výše 0,5–1 cm pod okraj sklenice. Před nalitím kávy do mléčné pěny je třeba dodržet asi 20vteřinovou pauzu, kdy se oddělí tekuté mléko od mléčné pěny.
- Do malé konvičky na kávu připravíme silnější espresso o objemu cca 30–50 ml (podle vaší chuti). Espresso naléváme do sklenice s mlékem pomalu, středem pěny. Je časté, že se vlitím kávy utvoří tři vrstvy, které jsou bonusem, nikoliv však nutností. Přejeme dobrou chuť!
Profesionální napěňovač mléka JURA pro výrobu lahodných kávových specialit s mlékem umožňuje napěnění mléka jedním stiskem tlačítka. V první fázi je mléko našleháno na standard profesionálních baristů. Ve druhé fázi se pak mléko nasaje a zahřívá. Revoluční technologie jemné pěny JURA zajistí jemnou mléčnou pěnu s dlouho trvající konzistencí.
Díky profesionálnímu napěňovači/cappuccinátoru JURA si můžete v pohodlí domova vychutnat lahodné cappuccino, latte macchiato nebo připravit pro děti výbornou domácí čokoládu a horké kakao. Napěňovač je kompatibilní se všemi kávovary JURA vybavenými Connector System©.
- Vyrobí lahodnou mléčnou pěnu a horké mléko
- Revoluční technologie mléčné pěny s dlouho trvající konzistencí
- Opatřen vyměnitelnou mléčnou výpustí
- Pro kávovary JURA řady C, E a J
Údržba:
- Pokud jste připravovali horké mléko či mléčnou pěnu, je nutné napěňovač čistit každý den po použití.
- Mléčnou výpust je z hygienických důvodů nutno měnit cca každé 2 měsíce.
- Pro zaručení 100 % efektivity čištění používejte, prosím, pouze originální čisticí prostředek mléčných cest.
Tradiční švýcarská značka luxusních spotřebičů do domácnosti JURA se posledních 30 let věnuje výlučně výrobě a inovacím na poli automatických kávovarů. Její první kávovar spatřil světlo světa už v roce 1937. Od té doby se společnost JURA stala světovým lídrem v oblasti inovací kávových automatů pro přípravu kávy a kávových specialit. Působivé úspěchy potvrzené mnoha mezinárodními oceněními činí ze společnosti JURA odborníka na výrobu plnoautomatických kávovarů a poskytují záruku kvality a spolehlivosti. V současnosti prodává své špičkové designové kávovary JURA spokojeným zákazníkům v 50 světových zemích.
Příprava Latte Macchiata:
- Latte Macchiato je velmi oblíbenou kávovou specialitou s typickým pruhováním jednotlivých vrstev. Jeho příprava je na kávovarech JURA velice snadná. Potřebujeme 250 ml mléka (o teplotě 4 °C) a čerstvé espresso.
- Základem nápoje je mléčná pěna, kterou necháme napěnit pomocí napěňovače mléka / cappuccinátoru do nerezové konvičky na mléko (případně přímo do sklenice na latte). Pěna musí vždy stékat po stěně konvičky (sklenice), zamezí se tak tvorbě velkých bublin.
- Mléčnou pěnu pomalým krouživým pohybem konvičky promícháme a nalijeme do sklenice. Pěna by měla sahat až do výše 0,5–1 cm pod okraj sklenice. Před nalitím kávy do mléčné pěny je třeba dodržet asi 20vteřinovou pauzu, kdy se oddělí tekuté mléko od mléčné pěny.
- Do malé konvičky na kávu připravíme silnější espresso o objemu cca 30–50 ml (podle vaší chuti). Espresso naléváme do sklenice s mlékem pomalu, středem pěny. Je časté, že se vlitím kávy utvoří tři vrstvy, které jsou bonusem, nikoliv však nutností. Přejeme dobrou chuť!
Parametry
Výrobce | Jura |