Chcete se odlišit nástrahou od ostatních? Vyzkoušejte známou, málo používanou, ale velmi funkční surovinu ! Charakteristika: Bramborová mouka se vyrábí z celých loupaných brambor, které se usuší a poté rozemelou na polohrubou mouku. Nezaměňovat s bramborovým škrobem, někdy nazývaným také bramborovou moučkou, jde o úplně jinou surovinu s velmi odlišnými vlastnostmi! Bramborová mouka neobsahuje lepek a má schopnost vysoké absorbce vody. Je vhodné ji proto kombinovat při výrobě těst s pšeničnou... Celý popis
Koupit za 850 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
KH Mouka Bramborová sušené mleté brambory 10kg
Doprava:
zdarma
Skladem
850 Kč
Koupit za 850 Kč
Popis
Chcete se odlišit nástrahou od ostatních?
Vyzkoušejte známou, málo používanou, ale velmi funkční surovinu !
Charakteristika: Bramborová mouka se vyrábí z celých loupaných brambor, které se usuší a poté rozemelou na polohrubou mouku. Nezaměňovat s bramborovým škrobem, někdy nazývaným také bramborovou moučkou, jde o úplně jinou surovinu s velmi odlišnými vlastnostmi!
Bramborová mouka neobsahuje lepek a má schopnost vysoké absorbce vody. Je vhodné ji proto kombinovat při výrobě těst s pšeničnou moukou, která zajistí vyšší soudržnost těsta.
Možnosti použití: Bramborová mouka je vynikající přísadou do boilies, obalovacích těst nebo sypkých směsí - krmítkovky, methodmixy, aj. určených pro chytání i vnadění kaprovitých ryb. Při použití pro výrobu boilíesového těsta doporučuji přidat 15 - 30 % z celkového obsahu. Do sypkých vnadících směsí lze přidat až 50 % z celkového obsahu.
Bramborová mouka nemá takovou lepivost jako pšeničná, proto počítejte s rychlejší rozpustností těsta. Ideální pro "rychlé boilies" a do krmných koulí.
Skladování a spotřeba: Skladujte v suchu, chladu do cca 20 °C a temnu, bez přístupu slunečního záření.Pozor na napadení moly, kteří ji zbožňují! Pokud se vám to stane, mouka se dá stále použít do výrobků pro ryby, jen ji rychle spotřebujte, aby se moli nerozšířili po bytě.
Spotřebujte do 10 měsíců od nákupu.
Vyzkoušejte známou, málo používanou, ale velmi funkční surovinu !
Charakteristika: Bramborová mouka se vyrábí z celých loupaných brambor, které se usuší a poté rozemelou na polohrubou mouku. Nezaměňovat s bramborovým škrobem, někdy nazývaným také bramborovou moučkou, jde o úplně jinou surovinu s velmi odlišnými vlastnostmi!
Bramborová mouka neobsahuje lepek a má schopnost vysoké absorbce vody. Je vhodné ji proto kombinovat při výrobě těst s pšeničnou moukou, která zajistí vyšší soudržnost těsta.
Možnosti použití: Bramborová mouka je vynikající přísadou do boilies, obalovacích těst nebo sypkých směsí - krmítkovky, methodmixy, aj. určených pro chytání i vnadění kaprovitých ryb. Při použití pro výrobu boilíesového těsta doporučuji přidat 15 - 30 % z celkového obsahu. Do sypkých vnadících směsí lze přidat až 50 % z celkového obsahu.
Bramborová mouka nemá takovou lepivost jako pšeničná, proto počítejte s rychlejší rozpustností těsta. Ideální pro "rychlé boilies" a do krmných koulí.
Skladování a spotřeba: Skladujte v suchu, chladu do cca 20 °C a temnu, bez přístupu slunečního záření.Pozor na napadení moly, kteří ji zbožňují! Pokud se vám to stane, mouka se dá stále použít do výrobků pro ryby, jen ji rychle spotřebujte, aby se moli nerozšířili po bytě.
Spotřebujte do 10 měsíců od nákupu.
Parametry
Hmotnost návnady / nástrahy | 10000 g |