Popis výrobku Skopové slepé střevo patří mezi nejoblíbenější přírodní střívka určená k výrobě různých druhů drobů: pečené, dušené, zrající, sušené, ale i lahodné myslivecké klobásy. Skopové slepé střevo je tenčí než vepřové slepé střevo, podobně jako tlusté střevo s hladší stěnou. Před zahájením plnění naplňte kolénko vodou, abyste jej opláchli, nejlépe opakujte tento postup několikrát. Tyto produkty mají svou specifickou přírodní vůni a nepravidelný tvar. Jsou ideální pro výrobu i doma. Velmi... Celý popis
Koupit za 41 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Jelux Slepé střevo skopové
Doprava:
75 Kč
41 Kč
Koupit za 41 Kč
Popis
Popis výrobku
Skopové slepé střevo patří mezi nejoblíbenější přírodní střívka určená k výrobě různých druhů drobů: pečené, dušené, zrající, sušené, ale i lahodné myslivecké klobásy.
Skopové slepé střevo je tenčí než vepřové slepé střevo, podobně jako tlusté střevo s hladší stěnou. Před zahájením plnění naplňte kolénko vodou, abyste jej opláchli, nejlépe opakujte tento postup několikrát. Tyto produkty mají svou specifickou přírodní vůni a nepravidelný tvar. Jsou ideální pro výrobu i doma. Velmi dobrá kvalita suroviny zaručuje vysokou odolnost při plnění a zpracování.
Délka: cca 35-40 cm
Obal: Každé slepé střevo ovcí je soleno a vakuově baleno, což zaručuje čerstvost produktu.
Záruka: Každé balení má klasifikační štítek s konkrétním datem spotřeby, číslem šarže a zemí původu. Měly by být skladovány v uzavřených obalech při teplotě 4-14°C. Přírodní produkt by se neměl zmrazovat ani vystavovat vysokým teplotám, protože ztratí své vlastnosti.
Jak používat: Před použitím je třeba přípravek opláchnout od soli a poté na 2 hodiny namočit do vody o teplotě cca 35°C. Před zahájením plnění naplňte kolénko vodou, abyste jej opláchli, nejlépe opakujte tento postup několikrát. Pokud se výrobek po otevření nespotřebuje, lze jej opět dobře osolit a skladovat např. ve skleněné nádobě asi rok.
Skopové slepé střevo patří mezi nejoblíbenější přírodní střívka určená k výrobě různých druhů drobů: pečené, dušené, zrající, sušené, ale i lahodné myslivecké klobásy.
Skopové slepé střevo je tenčí než vepřové slepé střevo, podobně jako tlusté střevo s hladší stěnou. Před zahájením plnění naplňte kolénko vodou, abyste jej opláchli, nejlépe opakujte tento postup několikrát. Tyto produkty mají svou specifickou přírodní vůni a nepravidelný tvar. Jsou ideální pro výrobu i doma. Velmi dobrá kvalita suroviny zaručuje vysokou odolnost při plnění a zpracování.
Délka: cca 35-40 cm
Obal: Každé slepé střevo ovcí je soleno a vakuově baleno, což zaručuje čerstvost produktu.
Záruka: Každé balení má klasifikační štítek s konkrétním datem spotřeby, číslem šarže a zemí původu. Měly by být skladovány v uzavřených obalech při teplotě 4-14°C. Přírodní produkt by se neměl zmrazovat ani vystavovat vysokým teplotám, protože ztratí své vlastnosti.
Jak používat: Před použitím je třeba přípravek opláchnout od soli a poté na 2 hodiny namočit do vody o teplotě cca 35°C. Před zahájením plnění naplňte kolénko vodou, abyste jej opláchli, nejlépe opakujte tento postup několikrát. Pokud se výrobek po otevření nespotřebuje, lze jej opět dobře osolit a skladovat např. ve skleněné nádobě asi rok.