Popis výrobku Skopové slepé střevo patří mezi nejoblíbenější přírodní střívka určená k výrobě různých druhů drobů: pečené, dušené, zrající, sušené, ale i lahodné myslivecké klobásy. Skopové slepé střevo je tenčí než vepřové slepé střevo, podobně jako tlusté střevo s hladší stěnou. Před zahájením plnění naplňte kolénko vodou, abyste jej opláchli, nejlépe opakujte tento postup několikrát. Tyto produkty mají svou specifickou přírodní vůni a nepravidelný tvar. Jsou ideální pro výrobu i doma. Velmi... Celý popis

Koupit za 41 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Popis výrobku

Skopové slepé střevo patří mezi nejoblíbenější přírodní střívka určená k výrobě různých druhů drobů: pečené, dušené, zrající, sušené, ale i lahodné myslivecké klobásy.

Skopové slepé střevo je tenčí než vepřové slepé střevo, podobně jako tlusté střevo s hladší stěnou. Před zahájením plnění naplňte kolénko vodou, abyste jej opláchli, nejlépe opakujte tento postup několikrát. Tyto produkty mají svou specifickou přírodní vůni a nepravidelný tvar. Jsou ideální pro výrobu i doma. Velmi dobrá kvalita suroviny zaručuje vysokou odolnost při plnění a zpracování.

Délka: cca 35-40 cm

Obal: Každé slepé střevo ovcí je soleno a vakuově baleno, což zaručuje čerstvost produktu.

Záruka: Každé balení má klasifikační štítek s konkrétním datem spotřeby, číslem šarže a zemí původu. Měly by být skladovány v uzavřených obalech při teplotě 4-14°C. Přírodní produkt by se neměl zmrazovat ani vystavovat vysokým teplotám, protože ztratí své vlastnosti.

Jak používat: Před použitím je třeba přípravek opláchnout od soli a poté na 2 hodiny namočit do vody o teplotě cca 35°C. Před zahájením plnění naplňte kolénko vodou, abyste jej opláchli, nejlépe opakujte tento postup několikrát. Pokud se výrobek po otevření nespotřebuje, lze jej opět dobře osolit a skladovat např. ve skleněné nádobě asi rok.
Zobrazit více