Štěpky na uzení z naší nabídky jsou bez spór plísní, hub a dalších mikroorganismů, které se v běžné dřevní hmotě často vyskytují. Naše dřevěné štěpky splňují nejvyšší standardy, protože jsou sušeny při teplotě kolem 600 ºC. Díky tomu získá maso uzené s našimi štěpkami jedinečnou chuť a vůni. Kvalita našich produktů je zaručena. Švestkové štěpky jsou ideální pro uzení vepřového masa. Dodají pokrmům, jako jsou uzená žebra, kolínka, slanina, panenka nebo klobásy, nasládlou chuť, jemnou ovocnou vůni... Celý popis

Koupit za 935 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Štěpky na uzení z naší nabídky jsou bez spór plísní, hub a dalších mikroorganismů, které se v běžné dřevní hmotě často vyskytují. Naše dřevěné štěpky splňují nejvyšší standardy, protože jsou sušeny při teplotě kolem 600 ºC. Díky tomu získá maso uzené s našimi štěpkami jedinečnou chuť a vůni. Kvalita našich produktů je zaručena.

Švestkové štěpky jsou ideální pro uzení vepřového masa. Dodají pokrmům, jako jsou uzená žebra, kolínka, slanina, panenka nebo klobásy, nasládlou chuť, jemnou ovocnou vůni a krásný lesk.

Vlastnosti našich štěpek na uzení:

- Vlhkost pouze 10 % (+/- 2 %), bez přítomnosti hub, plísní a mikroorganismů

- Důkladně zbavené prachu a pečlivě tříděné

- Oceněny kladným hodnocením Ústavu masného a tukového průmyslu, Národního hygienického ústavu a Národního ústavu hygieny

Použití dřevěných štěpek:
Naše štěpky na uzení mohou být použity jako náhrada dřeva v tradičních udírnách, kdy se přisypávají na uhlíky, dokud se nedosáhne požadovaného efektu. Lze je také navlhčit pro zvýšení množství kouře. Štěpky v naší nabídce jsou vhodné pro všechny typy udíren a generátorů kouře, stačí vybrat správnou frakci.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Jelux