JIZERKA Směs na slunečnicový chléb bezlepkový 0,5 kg

0 %
(0 hodnocení)

Návod k přípravě:V domácí pekárně: 400 - 450 ml studené vody, 515 g směsi a 5 g droždí (1/2 obsahu přiloženého balíčku) nasypat do mísící nádoby a nastavit program podle návodu výrobce.Klasická příprava: 400 - 450 ml studené vody, 515 g směsi a 5 g droždí (1/2 obsahu přiloženého balíčku). Mísit ručně nebo šlehačem 10 minut do hladka. Těsto nechat 20 minut kynout, pak přehnětat, vložit do olejem vymazané formy a nechat kynout v teple cca 1 hodinu. Pečeme při teplotě 200°C 60 - 70 minut. Složení:... Celý popis

Popis

Návod k přípravě:V domácí pekárně: 400 - 450 ml studené vody, 515 g směsi a 5 g droždí (1/2 obsahu přiloženého balíčku) nasypat do mísící nádoby a nastavit program podle návodu výrobce.Klasická příprava: 400 - 450 ml studené vody, 515 g směsi a 5 g droždí (1/2 obsahu přiloženého balíčku). Mísit ručně nebo šlehačem 10 minut do hladka. Těsto nechat 20 minut kynout, pak přehnětat, vložit do olejem vymazané formy a nechat kynout v teple cca 1 hodinu. Pečeme při teplotě 200°C 60 - 70 minut.
Složení: bezlepková směs (pšeničný škrob deproteinovaný - vhodný pro bezlepkovou dietu, lupinová mouka, dextroza, zahušťovadlo guma guar E 412, emulgátor sojový lecitin E 322, kyselina citrónová E 330, látka zlepšující mouku kyselina askorboá E 300), jablečná vláknina, slunečnicové semeno 2,9 %, sůl s jodem.Přibaleno 10 g instantního droždí. Obsah lepku je 12,0mg / kg potraviny ve stavu určeném ke spotřebě. Vyrobeno v závodě, který zpracovává sezam, sóju, vejce, mléko.
Energetická hodnota ve 100 g:1321 kJ (316 kcal)
Země původu: ČR
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Jizerské pekárny
Druh chlebu slunečnicové