BEZLEPKOVÁ SMĚS NA TMAVÝ CHLÉB   Máte chuť na vláčný, křupavý, čerstvý domácí chléb? Pak neváhejte a vyzkoušejte bezlepkovou směs od Jizerských pekáren na výrobu chutného tmavého chleba pro upečení v domácí pekárně nebo troubě.   Společnost Jizerské pekárny se svou dlouholetou tradicí vyrábí chléb a pečivo, knedlíky, cukrářské výrobky, lahůdky a bezlepkové výrobky. Důraz přitom kladou na nejvyšší kvalitu potravin i zpracování a pečou tradičně ze třístupňového kvasu a pouze ze 4 surovin: pšenice,... Celý popis

Koupit za 91 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

BEZLEPKOVÁ SMĚS NA TMAVÝ CHLÉB
 
Máte chuť na vláčný, křupavý, čerstvý domácí chléb? Pak neváhejte a vyzkoušejte bezlepkovou směs od Jizerských pekáren na výrobu chutného tmavého chleba pro upečení v domácí pekárně nebo troubě.
 
Společnost Jizerské pekárny se svou dlouholetou tradicí vyrábí chléb a pečivo, knedlíky, cukrářské výrobky, lahůdky a bezlepkové výrobky. Důraz přitom kladou na nejvyšší kvalitu potravin i zpracování a pečou tradičně ze třístupňového kvasu a pouze ze 4 surovin: pšenice, žita, vody a soli.
 
Pokud si kromě tmavého chleba chcete vyzkoušet upéct i jiné pochoutky, nabízí tato značkou celou škálu bezlepkových směsí na pečení: směs na palačinky, směs na knedlík, směs na langoš, dále zlatou a zelenou mouku a také směsi na pečivo: směs na bílý, slunečnicový a vícezrnný chléb.
 
 
SLOŽENÍ:
bezlepková směs (kukuřičný škrob, bramborový škrob, lupinová mouka, tapiokový škrob, dextróza, zahušťovadlo: guma guar; kyselina: kyselina askorbová); pšeničný škrob bez lepku - vhodný pro bezlepkovou dietu, jablečná vláknina, sůl
 
BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)
BEZ LAKTÓZY
BEZ VAJEC a SÓJI
 
Může obsahovat stopy sezamu a oxidu siřičitého, protože se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž jmenované výrobky.
 
 
SKLADOVÁNÍ:
Uchovejte v suchu a chraňte před teplem.
 
 
NÁVOD K PŘÍPRAVĚ:
Potřebujeme: 500g bezlepkové směsi, 400-450 ml vody a 5g čerstvého nebo 2g sušeného droždí
 
V DOMÁCÍ PEKÁRNĚ:  
400-450 ml studené vody, 500 g bezlepkové směsi a 5 g čerstvého nebo 2 g sušeného droždí nasypte do mísící nádoby. Pro zlepšení vláčnosti chleba můžete přidat lžíci oleje. Pečte na programu "basic" (základní).
 
KLASICKÁ PŘÍPRAVA:
410 ml studené vody, 500 g bezlepkové směsi a 5 g čerstvého nebo sušeného droždí mísíme ručně nebo v robotu 10 minut do hladka. Po vymísení těsto necháme vyzrát asi čtvrt hodiny, pak vytvarujeme bochník na plech nebo do vymazané formy. Necháme přibližně hodinu kynout v teple a pak pečeme při teplotě cca 200°C asi 60-70 minut.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Jizerské pekárny