Kapacita udírny Kaiserova 200' je fortelná mašina z mojí nabídky. Nalifrujete do ní 100 klobás, 50 ryb, nebo 35 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat!   Design udírny Kaiserova 200' má kompletně přepracovanou a zdokonalenou konstrukci. Výsledkem je snadnější údržba udící komory, více pozic pro rošty a tak lepší využití místa pro uzenej proviant.   Použití udírny Kaiserova 200' je oblíbená na zahrádkách... Celý popis

Koupit za 32 100 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Kapacita udírny

Kaiserova 200' je fortelná mašina z mojí nabídky. Nalifrujete do ní 100 klobás, 50 ryb, nebo 35 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat!

 

Design udírny

Kaiserova 200' má kompletně přepracovanou a zdokonalenou konstrukci. Výsledkem je snadnější údržba udící komory, více pozic pro rošty a tak lepší využití místa pro uzenej proviant.

 

Použití udírny

Kaiserova 200' je oblíbená na zahrádkách restaurací nebo v rybárnách. Pokud ale nejste žádní troškaři a zmáknete jí pořádně nafutrovat, bude jí to jisto jistě slušet i u vás na zahradě.

 

Rozměry udírny: 60 x 125,5 x 41 cm
Objem komory: 54 x 110 x 38 cm
Kapacita potravin: 35 kg
Váha udírny: 50 kg
Materiál: Nerezová
Max. provozní teplota: 150°C
Provozní náklady: ca. 5 kč / hod.
Výkon spirály: 2000 W

Ekonomická

Po vyjmutí spirály můžete v ohništi zatopit i drobným dřevem, resp. založit žhavý základ, který pak doplňujete mokrou hrubou štěpkou. Když půjdeme do důsledku, tak k uzení v Kaiserovo 250' nepotřebujete žádný zdroj energie.

 

Jednoduchá

Udírna sama o sobě funguje jako komín. Není tedy důležitý žádný přídavný komínek a proudění kouře regulujete pomocí vzduchové klapky. Ta musí být vždy alespoň z části otevřená, aby kouř udírnou hezky proudil.

 

Fortelná

Vnější i vnitřní opláštění včetně vnitřní kostry je vyrobeno z nerezu. Kvalitní izolační vata pak umožňuje celoroční provoz při stabilní teplotě uvnitř udírny. Navíc prodloužená záruka 5 let je na sichr.

 

Základní výbava Kaiserovo 200'
Vše potřebné k vašemu prvnímu uzení je součástí balení

 
Topeniště se spirálou

 
Kaiserův teploměr

 
Odkapová miska

 
3 x rovný rošt

 
5 x Háček ve tvaru S

 
5 x Háček ve tvaru U

 
4 x Tyčky k zavěšení

 
Regulace komínku

 
Buková štěpka 500 g

Doporučuju přikoupit Podstavec udírny

Doporučuju přikoupit Kaiserův čistič

Doporučuju přikoupit Ochranný obal

Jak na to při vašem prvním uzení?
S elektrickou spirálou je uzení jednoduché, pohodlné i ekonomické zároveň

Krok 1
Misku naplňte předem namočenou jemnou dřevěnou štěpkou přibližně do poloviny výšky a umístěte ji přímo nad spirálu. Spirála se postará o podpálení štěpky a teplotu v udírně.

Krok 2
Vložte ohniště do udírny a regulátor spirály otočte do pozice MAX. Přibližně po 10 minutách se mokrá štěpka podpálí a začne tvořit parádní kouř jakej potřebujete.

Krok 3
Regulátor stáhněte z pozice MAX. přibližně na polovinu, na pozici 12 jako na hodinkách. Misku se štěpkou pravidelně kontrolujte (každých 30 min.) a doplňujte mokrou štěpkou.

Máte-li raději videa, mrkněte na můj youtube. najdete zde mimo jiné i postup, jak tu naší fortelnou padesátku rozhicovat.

 

Uzení je kumšt

Moje prosklená elektrická 200' je ideální udírna pro všechny, kdo se chtějí vrhnout do uzenářského řemesla s plnou vervou. Tak raušovní uzení!

 

Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!
Zobrazit více

Parametry

Hmotnost 50 kg
Výrobce Kaiser
Materiál ocelové
Varianta elektrické
Maximální teplota 150 °C
Nerezové ano
Počet roštů 3 ks
Počet háčků 10 ks
S prosklenými dveřmi ano
Zobrazit více parametrů