Jedná se o prémiovou sladkou sojovou omáčku pocházející z Indonésie. Tato omáčka je táké známá pod názvem "Ketjap". Je sladší, tmavší a hustší než čínské sojové omáčky. Sojová omáčka Ketjap Medja může být použita jako základ dipu k namáčení jarních závitků, smaženého masa, kuřete, ryb nebo různým smaženým pokrmům a nudlím. Je vhodná také pro marinování.Složení: sirup, extrakt ze sojových bobů, konzervant (benzoan sodný), regulátor kyselosti (kyselina mléčná), karamel, sůlAlergie: sójaReceptSuroviny:... Celý popis

Koupit za 225 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Jedná se o prémiovou sladkou sojovou omáčku pocházející z Indonésie. Tato omáčka je táké známá pod názvem "Ketjap". Je sladší, tmavší a hustší než čínské sojové omáčky. Sojová omáčka Ketjap Medja může být použita jako základ dipu k namáčení jarních závitků, smaženého masa, kuřete, ryb nebo různým smaženým pokrmům a nudlím. Je vhodná také pro marinování.Složení: sirup, extrakt ze sojových bobů, konzervant (benzoan sodný), regulátor kyselosti (kyselina mléčná), karamel, sůlAlergie: sójaReceptSuroviny: 500g kuřecího masa, sladká sojová omáčka Ketjap Medja, Sambal Badjak, olej, Solamyl, restovaná cibulkaPříprava: Maso nakrájíte na kousky, smícháte se sladkou sojovou omáčkou Kaki Tiga a necháte v chladničce odležet minimálně 1 hodinu. Do marinované směsi přidejte 2 lžíce Solamylu a dobře promíchejte. Na pánev dejte 2 lžíce oleje a maso osmahněte. Podávejte s rýží a ozdobte restovanou cibulkou.Nutriční hodnoty (100g)energie826 kjtuky0,05 gz toho mastné kyseliny0,01 gsacharidy45 gz toho cukry45 gbílkoviny3,9 gsůl3,6 g
Zobrazit více