Rostlinný tuk pro přípravu dezertů a provonění pokrmů Je vhodny při pečení sušenek, dortů a dalších sladkostí místo klasického másla (ve stejném poměru). Používá se při vyrobě kvalitních čokolád, kde nahrazuje kakaové máslo. Lze jím nahradit smetanu nebo olivovy olej do základu omáčky. Krásně provoní těstoviny, ryži, brambory nebo zeleninu. Fyzikální vlastnosti: bělavý až nažloutlý pevný tuk Bod tání: cca +36°C Základní obsahové složky: mastné kyseliny – hlavní podíl kyselina stearová (C18:0) cca... Celý popis

Koupit za 272 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Rostlinný tuk pro přípravu dezertů a provonění pokrmů Je vhodny při pečení sušenek, dortů a dalších sladkostí místo klasického másla (ve stejném poměru). Používá se při vyrobě kvalitních čokolád, kde nahrazuje kakaové máslo. Lze jím nahradit smetanu nebo olivovy olej do základu omáčky. Krásně provoní těstoviny, ryži, brambory nebo zeleninu.
Fyzikální vlastnosti: bělavý až nažloutlý pevný tuk
Bod tání: cca +36°C
Základní obsahové složky: mastné kyseliny – hlavní podíl kyselina stearová (C18:0) cca 44 %, olejová (C18:1) cca 42 % a linolová (C18:2) cca 8 %; vitamíny E a A, alantoin, triterpenalkoholy, estery kyseliny skořicové, lecitin
Zobrazit více

Parametry

Objem 250 ml
Hmotnost 100 g
Výrobce Karel Hadek