Rostlinný tuk pro přípravu dezertů a provonění pokrmů Je vhodny při pečení sušenek, dortů a dalších sladkostí místo klasického másla (ve stejném poměru). Používá se při vyrobě kvalitních čokolád, kde nahrazuje kakaové máslo. Lze jím nahradit smetanu nebo olivovy olej do základu omáčky. Krásně provoní těstoviny, ryži, brambory nebo zeleninu. Fyzikální vlastnosti: bělavý až nažloutlý pevný tuk Bod tání: cca +36°C Základní obsahové složky: mastné kyseliny – hlavní podíl kyselina stearová (C18:0) cca... Celý popis
Koupit za 272 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Karel Hadek BAMBUCKÉ MÁSLO 250 ml
Doprava:
70 Kč
Skladem
272 Kč
Koupit za 272 Kč
Karel Hadek Bambucké máslo 250 ml
Doprava:
55 Kč
272 Kč
Koupit za 272 Kč
Karel Hadek Bambucké máslo 250ml
Doprava:
80 Kč
Skladem
299 Kč
Koupit za 299 Kč
Karel Hadek Bambucké máslo 250 ml
Doprava:
85 Kč
272 Kč
Koupit za 272 Kč
Popis
Rostlinný tuk pro přípravu dezertů a provonění pokrmů Je vhodny při pečení sušenek, dortů a dalších sladkostí místo klasického másla (ve stejném poměru). Používá se při vyrobě kvalitních čokolád, kde nahrazuje kakaové máslo. Lze jím nahradit smetanu nebo olivovy olej do základu omáčky. Krásně provoní těstoviny, ryži, brambory nebo zeleninu.
Fyzikální vlastnosti: bělavý až nažloutlý pevný tuk
Bod tání: cca +36°C
Základní obsahové složky: mastné kyseliny – hlavní podíl kyselina stearová (C18:0) cca 44 %, olejová (C18:1) cca 42 % a linolová (C18:2) cca 8 %; vitamíny E a A, alantoin, triterpenalkoholy, estery kyseliny skořicové, lecitin
Fyzikální vlastnosti: bělavý až nažloutlý pevný tuk
Bod tání: cca +36°C
Základní obsahové složky: mastné kyseliny – hlavní podíl kyselina stearová (C18:0) cca 44 %, olejová (C18:1) cca 42 % a linolová (C18:2) cca 8 %; vitamíny E a A, alantoin, triterpenalkoholy, estery kyseliny skořicové, lecitin
Parametry
Objem | 250 ml |
Hmotnost | 100 g |
Výrobce | Karel Hadek |