Rostlinný tuk pro přípravu dezertů a provonění pokrmů Je vhodny při pečení sušenek, dortů a dalších sladkostí místo klasického másla (ve stejném poměru). Používá se při vyrobě kvalitních čokolád, kde nahrazuje kakaové máslo. Lze jím nahradit smetanu nebo olivovy olej do základu omáčky. Krásně provoní těstoviny, ryži, brambory nebo zeleninu. Fyzikální vlastnosti: bělavý až nažloutlý pevný tuk Bod tání: cca +36°C Základní obsahové složky: mastné kyseliny – hlavní podíl kyselina stearová (C18:0) cca... Celý popis
Koupit za 512 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Karel Hadek Bambucké máslo 500ml
Doprava:
80 Kč
Skladem
512 Kč
Koupit za 512 Kč
Karel Hadek Bambucké máslo 500 ml
Doprava:
85 Kč
464 Kč
Koupit za 464 Kč
Karel Hadek BAMBUCKÉ MÁSLO 500 ml
Doprava:
70 Kč
Skladem
464 Kč
Koupit za 464 Kč
Hadek Bambucké máslo velikost: 500 ml
Doprava:
55 Kč
464 Kč
Koupit za 464 Kč
Popis
Rostlinný tuk pro přípravu dezertů a provonění pokrmů Je vhodny při pečení sušenek, dortů a dalších sladkostí místo klasického másla (ve stejném poměru). Používá se při vyrobě kvalitních čokolád, kde nahrazuje kakaové máslo. Lze jím nahradit smetanu nebo olivovy olej do základu omáčky. Krásně provoní těstoviny, ryži, brambory nebo zeleninu.
Fyzikální vlastnosti: bělavý až nažloutlý pevný tuk
Bod tání: cca +36°C
Základní obsahové složky: mastné kyseliny – hlavní podíl kyselina stearová (C18:0) cca 44 %, olejová (C18:1) cca 42 % a linolová (C18:2) cca 8 %; vitamíny E a A, alantoin, triterpenalkoholy, estery kyseliny skořicové, lecitin
Fyzikální vlastnosti: bělavý až nažloutlý pevný tuk
Bod tání: cca +36°C
Základní obsahové složky: mastné kyseliny – hlavní podíl kyselina stearová (C18:0) cca 44 %, olejová (C18:1) cca 42 % a linolová (C18:2) cca 8 %; vitamíny E a A, alantoin, triterpenalkoholy, estery kyseliny skořicové, lecitin
Parametry
Objem | 500 ml |
Hmotnost | 500 g |
Výrobce | Karel Hadek |