Jedná se o prémiovou sladkou sojovou omáčku pocházející z Indonésie. Tato omáčka je táké známá pod názvem "Ketjap". Je sladší, tmavší a hustší než čínské sojové omáčky. Sojová omáčka Ketjap Medja může být použita jako základ dipu k namáčení jarních závitků, smaženého masa, kuřete, ryb nebo různým smaženým pokrmům a nudlím. Je vhodná také pro marinování.
Koupit za 155 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Jedná se o prémiovou sladkou sojovou omáčku pocházející z Indonésie. Tato omáčka je táké známá pod názvem "Ketjap". Je sladší, tmavší a hustší než čínské sojové omáčky. Sojová omáčka Ketjap Medja může být použita jako základ dipu k namáčení jarních závitků, smaženého masa, kuřete, ryb nebo různým smaženým pokrmům a nudlím. Je vhodná také pro marinování.