Jedná se o prémiovou sladkou sojovou omáčku pocházející z Indonésie. Tato omáčka je táké známá pod názvem "Ketjap". Je sladší, tmavší a hustší než čínské sojové omáčky. Sojová omáčka Ketjap Medja může být použita jako základ dipu k namáčení jarních závitků, smaženého masa, kuřete, ryb nebo různým smaženým pokrmům a nudlím. Je vhodná také pro marinování.

Koupit za 155 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Jedná se o prémiovou sladkou sojovou omáčku pocházející z Indonésie. Tato omáčka je táké známá pod názvem "Ketjap". Je sladší, tmavší a hustší než čínské sojové omáčky. Sojová omáčka Ketjap Medja může být použita jako základ dipu k namáčení jarních závitků, smaženého masa, kuřete, ryb nebo různým smaženým pokrmům a nudlím. Je vhodná také pro marinování.
Zobrazit více